partyqueen

Januari 2012

Kategori: Tillbakablickar

Gör en tillbakablick med bilder från denna månaden, snart kommer sommarn!

 
Varit och rensat ut från Vasstorp en del dagar och tagit egopic ;)
, snart flyttar min syster med familj in dit! :D


Under lovet vände jag på dygnet.. Och sov mycket på dagarna!
As härligt att sooova! ;D


Blev brunett! Januaris största grej helt klart!


Många dagar på stan med kompisar! Denna gången testade jag en
lite sådär halv galen mössa på Ojtoy haha.




Var i Nybro med tjejorna och tittade på hockey!


På "kalas" hemm hos Mormor och Morfar och tog lite egopics med Elisia.




(bjuder) Tränade! :)


MASSA pics med Agnes!


3 nya hål i öronen, också största grejen i januari!


Klippte sönder mina byxor jaooo


Tjatat som fan om en tungpiercing och lyckats haha. Kommit fram till
att det blir efter mina nya hål i öronen läkt och efter jag sommarjobbat!
Yey så fucking lycklig jag är! Fasst nu vet jag inte om jag vågar, eller jo.
skitsamma om man svimmar lite..

Japp, lite av min månad... Ganska tråkigt för jag har inte tagit så mycket bilder men kan kanske bli lite bättre på det. Pusss :*

Maxiii

Kategori: Allmänt

Satan, inte börjat plugga än.. Men men, det är ju bara tyska och det känns inte ett dugg värt att göra den just nu. Ska snart till Maxi också, tror att jag hänger med i alla fall!
Imorgon blir det stan med Agnes och fixa lite grejjer o sånt.. :) Borde alltså plugga till torsdags läxorna idag också men jag orkar inte riktigt det, är typ 30 tyska glosor och 30 engelska glosor. Fett ovärt eftersom läraren suger, hon kommer fan sänka mina betyg så att jag får jobba som arbetslös när jag blirr stor :((( Faaan! Ska kicka ut henne från vår skola, kärrriiiiiinnnngggggg !!!


HATA , HATA , HATA , HATA !

Kategori: Allmänt

Heyy..
Usch fyfan vilken dryg dag! Har typ cp-damp på min tyska lärare. HATAR (!) henne verkligen! För det första så kan hon ju inte ens tyska, pratar ju som jag vet inte vad, kan fan inte uttala något ord rätt och sen får hon hela tiden ryck på alla vad man än säger! Åhhhh, klarar det verkligen inte längre !!!!! Sämstaste läraren någonsin, mycket värre än vad man kan tro, hade haft vem som helst, bara jag slipper henne! Sen har jag blivit mycket sämre på tyskan också för att på lektionerna så orkar man till slut inte lyssna på henne för at hon är så jävla irriterad och om någon frågar något så vet hon inte vad hon ska svara, asså jag menar hon borde fan inte få vara tyska lärare om hon inte kan tyska!? Fått IG (icke godkänt) eller F som det nu heter, på två eller tre jävla läxförhör! Man känner verkligen inte för att plugga när man liksom vet att det spelar ingen roll, har fortfarande henne och eftersom jag redan fått så dåligt resultat innan på läxförhör kan jag fan fortsätta med det då.
Så ska snacka med mamma och pappa sen och säga att jag vill byta till Engelska förtärkning istället! Tänker fan inte vara kvar på tyskan så länge vi har henne! Men har hört rykten om att hon ska sluta efter sportlovet men jag är inte helt säker, fast jag tror det. Och om det är så, då får jag ju helt enkelt stå ut med att vara kvar i tyskan några veckor till med den skitläraren !!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Hey babes!
Denna måndagen började med att jag försov mig en och en halv timma så pappa fick skjutsa mig till skolan, har känt mig som en zoombie hela dan haha inte så kul, huvudvärk på det också.. Varför ska jag vara så jävla morgontrött och aldrig kunna stiga upp tidigt!? Fast var ju uppe till typ ett inatt, satt och snackade med pappa en del igårkväll om sommarjobb, resa och tungpiercing.., så ikväll blir det att somna tidigare! Alltså har jag inte heller tränat idag heller, hann ju inte packa ner träningskläder osv. Men imorgon då jäklar kör jag något träningspass!


Älskar dig min fina vän, du gör mina dagar lättare och tusen gånger bättre.
Lämna mig aldrig, du ska veta att du är bäst.♥

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN !

Kategori: Om mig

1. Hur kommer det sig att du börja blogga?
Ärligt talat så vet jag inte riktigt.. Men jag tyckte det verkade kul och sen för några år sen då jag följt några kända bloggare ett tag så tyckte man ju att det skulle vara jätte kul att själv ha en egen blogg. Men nu är det mer för att just kunna skriva och dela mina tankar.. :)

2. Är du intreserad av mode?

Ja det är jag, men jag brukar inte följa modet. I år så tycker jag att det varit extremt fult mode, snyggt på vissa men jag skulle inte bära det. Men jag gillar mode väldigt mycket och älskar kläder överhuvudtaget! :D

3. Favorit film?
Jag tycker att Sex and the city är väldigt bra, fast filmerna har jag sett så många gånger att de är uttjatade nu haha, men alla avsnitt.. Men någon annan film jag gillar är hmm.. jag gillar de flesta komedier och endel skräck! Bästa skräcken är Paranormal activity och Insidous (har inte sätt mer än trailer, men vet att jag kommer älska den) som är typ paranormal activity fast typ sann eller ngt sånt.. :D
      

4. Vad använder du för smink?
Till vardags använder jag bara Mascara, har nästan alltid olika mascaror men just nu använder jag en från Mary kay, och en riktigt bra Eyeliner som jag köpt på H&M , och ibland om det behövs använder jag concealer, oxå köpt på H&M. När jag vill vara lite extra snygg så brukar jag sota lite ögonskugga och ha lite puder och sånt.. :) 
 

5. Hur många läsare har du?
Óftast så är det olika många, men mellan 20-40 unika just nu. :)

6. Vrf e du så söt?
tack så mycket! Men svår fråga att svara på ;).  

7. Vad är du nöjdast med på din kropp?
Inte en aning faktiskt, inget speciellt skulle jag tro.. Mina piercingar ? ;D haha..

8. Vad gillar du inte på din kropp eller utseende?
Kan man säga allt? Nej men ibland så hatar man ju hela sin kropp och allt lixom, och ibland kan man vara nöjd.. Men det jag hatar allra mest är nog mina ben, hade gärna haft ett par smaaaalaaaaa ! Fast ibland inte, så vetifan.. Men jo.

9. Gillar du din familj?
Ja! Ibland kan man hata sina föräldrar och bråka med sina syskon (fast det gjorde jag bara när jag var mindre) , men för det gillar man såklart sin familj väl?! :) Jag älskar min familj och de alla betyder otroligt mycket för mig, även att jag kan bråka med mamma och pappa ibland.

10. Vad gör du på fritiden (asså typ aktiviteter oså)?
Just nu gör jag ingen särkild sport som innan då jag gick på dans, nu tränar jag på Friskis & Svettis, inte så ofta men ska börja träna oftare nu snart. Sen brukar jag vara med kompisar, shoppa och hitta på roliga saker med mina vänner! Sen ska jag väl typ börja plugga mer snart också hade jag tänkt, ska försöka höja mina betyg!

11. Intressen?
Dansa (inte pardans utan typ jumpstyle, discodans m.m..), sen vet jag inte om detta är intressen men, shoppa, lyssna på musik, va med vänner & familj, resa och ha kul!!

12. Vad har du för piercingar? (hål i öronen räknas).
Jag har navelpiercing och 5 hål i öronen. Sen tror jag att jag kanske snart kommer ha en i tungan, bara övertala föräldrarna lite till ;). Sen kaaanske om något eller några år blir det fler i öronen, och läppen kanske ? :)
  

13. Vad vill du ha för piercingar?
Den sista piercingen jag tänkt mig är i tungan och sen att det räcker med det. Men skulle även kunna tänka mig ett, två eller tre till i örat ( bland annat en till helix. där uppe i örat så jag får två stycken där som på bilden.)  och en i läppen också. :) Efter den jag gjort i naveln så har jag bara velat ha fler och fler haha, men det är galet snyggt! :)
  

14. Vad vill du ha för tatueringar?
Jag vill ha rätt många tatueringar, fast små. Och dom ska betyda något för mig, det ska finnas en anledning till att dom sitter där liksom. :) Här kommer lite exempel på vad och vart jag skulle vilja ha tatueringar. Fast tycker även att det är snyggt i svanket o så men skulle inte göra dt där. :)
      

15. Favoritaffär?
Jag älskar Carlings stil och Bikboks mest tror jag. Men jag handlar även mycket på H&M och andra butiker. :)

16. Favoritmärke (kläder)?
Gillar inget särskilt märke och jag köper typ aldrig märkeskläder. Dem enda märkerna jag har hemma är några D&G plagg, cheap monday, West hill Redbird, crocker, Gucci och sen äre några flera märken men annars så har jag inte så många. :) Orkar inte ta kort på alla mina plagg med märke eftersom att jag har en hel del av dom hos pappa också. Men lite av dom kommer här:  
  

17.
Favo djur?
Favoritdjur är både katt och hund! Fast inte alla hundar, är livrädd för vissa hundraser, Schäfrar till exempel. ;)
  ← 2 st av våra 5 katter.
Sån här hund skulle jag vilja ha (storpudel) →   

Sen har jag ju också fått många oseriösa frågor och andra privata frågor så om det är någon som inte ser svar på sina frågor så är det atagligen för att jag inte vill svara här på bloggen på sånna frågor som är lite mer "privat".. Och det borde ju alla förstå egentligen :). 
Om det är något mer ni undrar eller kommit på fler frågor så är det bara fråga! :*

Nya bikinis

Kategori: Nytt i garderoben


Överdel - Lindex Underdel - H&M


Över & underdel - H&M


Underdel - H&M

Hittade en ny bikini och 3 andra bikini-delar på Rean idag! Behövdes verkligen! Har inte alls många.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Sååå seg är jag nu.. Var med Agnes igår och sov där, sen åkte Agnes och jag till stan idag vid tio typ och kom hem strax efter fem till mamma igen.
Nu har mamma och jag precis käkat och ikväll ska vi bara ta det lungt och chilla i soffan, om vi har tur kanske det är något bra ikväll? Gladiatorerna är ju i alla fall!! :D

Friday all day long

Kategori: Allmänt

Heyy .
Freeeeeeedag idag och det känns så fett chill! Känner för att.. hmm.... göra något helt galet eller något kul eller ja egentligen vad fan som helst. :) Blir att vara med Agnes ikväll och förmodligen sova där också! :D



Mammsi o jag...


Mitt fina dampbarn och jag ♥

With love // €∑∑À

Everything is weird...

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Haft en liten halvlustig dag, vetifan vad jag varit på för humör.. Haft ont i magen, huvudet.. Haft kul.. Haft tråkigt.. Varit arg..Varit glad.. Och snart ska jag läsa min nya SOLO tidning och bara ta det lungt. Ska bli så jävla skönt att bara sitta och läsa i någon timma.. Känner att det blev lite väl många punkter nu, men så kan det gå!

Tattoos

Kategori: Wanties















Såå fint med tatueringar♥

2 cool 4 school

Kategori: Allmänt

Morsning!
Asså faaan, försov mig idag. Smidigt att vakna den tiden när bussen går.. Så idag stannar jag hemma, får väl chilla och öva på de svåra glosorna. Har inte ringt mamma än heller, hon är första dagen på nya jobbet idag så jag vet inte nummret dit. Jag är alltid så jävla lyckad, haha.

.

Kategori: .

I can talk to hundreds off people in one day,
but none of them compares to the smile you can give me in one minute.


Bra där mamma !

Kategori: Allmänt

Heyy!
Asså shiiiit.. Lycklig tjeja!
Tror att jag lyckats, nästan, övertala mamma om att pierca tungan! Bara pappa kvar att också övertala, vilket kanske kan bli lite svårare, men troooor jag kommer lyckas. Fan vad kul om jag får! Typ dööööör .


KICKKK

Kategori: Allmänt

ENERGIKICK! Sån där man kan få när man lyssnar på musik och är taggad för något. Jag är galet "taggad" på att pierca tungan, men får ju inte för mina föräldrar. Men jävlar vad jag ska tjata och övertyga dom så jag tillslut sitter här med piercad tunga!


Chilligdill

Kategori: Allmänt

Hey där!
Precis hemkommen från skolan. Nu dunkas det musik i hörlurarna och senare blir det plugg. Chill!
Btw så har jag fått helt sjuka frågor till min frågestund, och kommer ej svara på dem frågor som är för privata, tyvärr haha.. :) Kanske några av dom, men fråga gärna fler frågor http://partyqueen.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment <--


I mina ögon är du finare än allt annat ♥

Kategori: Allmänt

Vaken som vanligt dåh vah

Kategori: Allmänt

Kul att ni frågar på till frågestunden! Fråga gärna mer här --> http://partyqueen.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment

Heeyy mina babes.
Fett galet glad just nu, har en kick med överenergi såhär nu när jag egentligen borde sova med tanke på att det är skola imorn igen och också för att jag har så jävla svårt att vakna på måndagar. Kommer skita sig ttalt, men det är ånt man får ta, mycket skit måste man ju gå igenom här i livet ! ;)
Idag har jag varit med pappa på lite jobb = pengar ! Yeey! haha ;) Aao men det var faktiskt kul :).
Japp och nu är jag hos mamma igen och just nu ska jag bara göra detta inlägget, titta runt på nätet lite, läsa min superbraiga bok och sen sova. Så slocknar nog vid två-tiden inatt. Inte bra alls men vafan. Palla sova liksom?





Smart, ska testa det imorn.. höh

. . .

Kategori: Allmänt

FRÅGESTUND !

Kategori: Allmänt


Fråga på nu med en massa frågor om ni har några!

Segast i världen

Kategori: Allmänt

Galet sjukt trött efter denna bajslördag. Hmm, sticka till Anna nu eller inte? det är frågan.

Nolifer varning !

Kategori: Om mig

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Ne.
Har du bra betyg? - Haha ne inte så.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja. 
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Högsta jag fått är C.
Sköter du dej i skolan? - Jarå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - haha ja! ??
Har du m
obilen på lektionstid? - Självklart! Min andra halva!
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon?- för att typ hålt på med mobilen men inte för att snackat med någon i den..

FAMILJ:
Hur många är ni i er familj? - Hos pappa 5, hos mamma 3, som bor hemma alltså. Men i min riktiga familj är vi 5st♥
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Ja fast varannan vecka var. :)
Trivs hemma? - Hade hellre bott själv men chill hemma ibland oxå.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nope.
Har skrikit och slagit din mamma? - Inte slagit., men varit arg på henne ?
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Näe, inte vad jag minns.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Ja! När jag är arg så gör jag typ alltid det..
Vem betyder mest för dej i din familj?- Alla...
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja.

VÄNNER:

Du har vänner? - ja, klart!
Du brukar vara med? - Många..
Vem/vilka var du med sist? - Fanny, Louise och Anna ! ♥
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jaaaaaaaa
Är det okej att ha kill-kompisar? - Självklart !
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej!? wtf liksom?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nope

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Japp!
Putar med läpparna på kort? - Ja, Emma-style ! :D
Tar kort på dina bröst? - eyyy, say what ?
Använder foundation på läpparna? - Nej, och aldrig gjort heller.
Super dej packad varje helg? - tyvärr inte, nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej
Ditt hår e knallblont? - neej

KRIMINELLT:
Vill du bli kriminell? - Nej det är väl inte riktigt något jag drömmer om. 
Varför gör du sånt här? - För jag har ganska tråkigt och aah typ så. 
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Vet inte, pallar inte tänka. I´m a lazy bitch.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Haha näe
Har du suttit i fängelset? - Nepp, ingen tanke på¨det heller.
Vill du hamna i fängelset? - Nej!!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja..
När drack/smakade du senast alkohol? - Inte så jätte länge sen .
När grät du senast? - nån kväll och natt!
Du har gråtit över en kille? - många gånger!
Vem bråkade du senast med? - Mamma skulle jag tro.

Lite sådär småkul..

Kategori: Allmänt


Haha..

3 NYA HÅL!

Kategori: Om mig







Fucking stolt över mig själv. Var så sjukt nervös så jag skakde och lite rädd, men inte så rädd som Anna och Lollo. Haha, jag gjorde det först av oss och det var fett skönt för jag hade nog inte klarat det efter dom. Sjukt stolt och värt varenda öre, fast har ju lite smärta nu och en förjävlig smärta om man typ trycker på dom å sånt. Asså gud fett stolt och sjukt nöjd. Nu är det bara en piercing till som jag vill ha och det är tungpiercing, får se om det blir en nästa år. Kommer ju svimma av...... men det skulle det vara värt.

Fuck you jävla glosor !

Kategori: Allmänt

Nu skiter jag fan i dom äckliga tyska glosorna! Får ju värsta dampet för att jag inte kan dom föhelvete ! CP !

Bara för att jag saknar dig så ♥

Kategori: Allmänt





WhatTheFuck ?

Kategori: Allmänt

Hey'!
Känslan när man glömt vad man gjort idag... erhm.. Har bara varit i skolan å sen typ varit ute å sprungit en runda när jag kom hem å sånt.. Mycket intressant va ? :D Nej.
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan vad jag failar! Och FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan vilken nolifer jag är!



Jag är här så bara ta mig babe.

Kategori: Låttips

Oups ?

Kategori: Nytt i garderoben

Asså tvungen att visa vad jag och Agnes gjorde med mina jeans idag.


Haha snygggtt!
Nu får jag ju en till anledning till att köpa ett par nya! ;)

Tell me that you love me babe, that wour love won´t change. ♥

Kategori: Allmänt

Heyyy babes.
Trött som ett rövas är jag men det är ju inget ovanligt! Har i alla fall varit sjukt duktig det senaste dygnet haha.. Gick och la mig vid typ tio i nio igår och läste till tio över och sen somnade jag direkt! Och idag har jag tränat oxå, äntligen så använder jag mitt friskis kort, gjorde inte det förra terminen så mycket för då hade vi alldeles för mycket läxor men nu ska jag passa på när vi inte riktigt kommit igång med några läxor än.. :)
Hade inte tackat nej till att gå och lägga mig nu asså, SÅ sjukt trött är jag! Asså som sagt, ngt allvarligt fel på mig MÅSTE det ju fan va!
Just det.. var hos doktorn idag för er som undrar.. Gjorde typ ett pricktest mot min nötallergi och sen typ en vanlig "hälsokontroll" eller något sånt. Jaop, det var väl min dag typ.


Before I die

Kategori: Allmänt















HÅRINSPIRATION

Kategori: Allmänt













Dör lite för dom här bilderna. Så galet som det är galet snyggt! Sista bilden, asså det är ju hur snyggt som helst!? Ska skaffa tillbaka mitt blonda snart om några månader och slinga det blont, sen jävlar efter sommaren ska det i med random fäger i topparna! Eller varför inte hela hårt rosa eller lila?, nej där går kanske gränsen, kanske. Topparna som gäller för mig! :D

Tröttsjukdom tyyp.

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla trött, är aldrig pigg. Det måste typ vara något allvarligt fel på mig, har säkert någon hemsk sjukdom som gör att jag aldrig är pigg, alltid bara trött. Haha så sjukt jävla hemskt är det, hjälper ju inte att sova heller.. 
Hej förresten
Sööööndag idag, och den är precis lika tråkig som alltid nu när skolan börjat igen och man vet vad som väntar imorn. Inte kul alls. 
Är så mycket jag vill göra.. fast mest längtar jag till vi flyttar, och då ska jag köpa ett PS3 haha :D Uuuunderbart, tänker bli en sån där härlig spelnörd, haha kanske. 


Vill bli bloooonnd igen, tror jag . 


 

Frågor..

Kategori: Om mig

1. vad heter du? Emma Olsson
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte, tror det skulle få vara Emma då oxå faktiskt.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Fanny.
4. vilket stjärntecken är du? Skytten.
5. vilken årgång är du? 97
6. vart bor du? utanför Kalmar, Trekanten.. 
7. bott utomlands? näe, men hade gärna bott utomlands under vinterhalvåret!
8. flyttat antal gånger? 3, snart 4.
9. vart skulle du vilja bo? just nu så skulle det isf vara i Kalmar ganska centralt. 
10. vad vill du bli när du blir äldre? journalist, jobba i butik & DJ .

UTSEENDE
1. hur lång är du? typ 162 cm
2. hur mycket väger du? inte en aning, 50 ?
3. hårfärg? just nu är jag brunett, men min naturliga hårfärg är blont! 
4. ögonfärg? grön
5. mest nöjd med? vet inte
6. minst nöjd med? vet inte
7. skostorlek? 36-37
8. glasögon? nepp
9. har du några piercingar/tatueringar? öron & naveln

FAVORITER
1. filmer? Många!
2. låtar? många favoritlåtar oxå!
3. årstider? sommar!
4. mat/dryck? Äter och dricker det mesta!
5. djur? Katter & endel hundar 
6. färg? lite tråkig..men svart
7. parfym? Lacoste, Puma och Victoria secret 
8. tv-program? sex and the city och sen finns det ju massa fler bra oxå
9. ämne i skolan? Ingen aning !

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en svart dunjacka
2. vad använder du just nu för skor? Converse! ♥
3. favoritfärg på kläder? svart & blå tror jag
4. favoritmaterial på kläder? vad som helst bara det inte sticks eller gör håret elektriskt
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Alla snygga
6. favoritaffärer? bikbok, hm, ginatricot
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika från månad till månad
8. favoritmärke? vet inte, bryr mig inte om märken
9. vad har du för byxstorlek? Ingen aning, vet aldrig vad jag har för byxstorlek, bara testar ngn storlek
10. vad har du för tröjstorlek? XS och ibland S

 DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mitt emellen / stort
2. vilken färg på tapeterna? hos pappa typ gråsilver och svart och hos mamma får jag ju snart nytt rum.. men just nu gråa tapeter. 
3. vilka färger går rummet i i övrigt? mest svart typ, o ek.  
4. favoritmöbel i rummet och varför? sängen helt klart!Soova & chilla!
5. vad vill du ändra där inne? Mycket man vill ändra men ganska fint som det är..
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Båda
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? typ ngn trädgård och ett hus. Skog.
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover & sitter vid datorn är fan det enda jag gör nu för tiden
9. favoritpryl i rummet? datorn!

BLANDAT
1. vad heter din farfar? Göte
2. vad har du i din:
a) jackficka just nu? headset, vantar, kvitton, busskort, mobil, lypsyl, busskort o lite mer.
b) skolväska just nu? några läxpapper som jag glömt lämna in, mobilladdare, plånbok,träningskort o småsaker.  
c) handväska eller liknande just nu? samma som till skolan
3. vad är du beroende av? datorn!
4. vilket land kommer du i från? sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? detdär vanliga, vitt med mörkblå kork och text
6. vad tror du på? tror på? jag vet inte ?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? är inte så religös av mig
8. vad köpte du senast? underkläder  
9. har du nåt husdjur? 4 katter, eller 5 kanske det är? haha venne riktigt..  
10. vad bor du i? Villa och med mamma i lägenhet men snart villa :)

Träning & myckeeeeee skoltrött !

Kategori: Allmänt

Hey babes.
TRÖTT
som ett jävla as är jag! Aa inte mycke mer att säga haha.. Tränat idag, så fett nice men har världens träningsvärk sen styrketräningen i skolan i onsdags..
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer än, sånt man märker..!













Första skoldagen iår..

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Sitter här och känner mig as tjock efter att ätit både mat och en semla. Usch förrut älskade jag semlor, nu tycker jag dom är skit äckliga?.
Första skoldagen idag ju, och jag somnade vid NIO igårkväll, kan ni fatta!? Haha så jävla stolt över det, men nu jävlar ska jag ta igen alla timmarna jag inte sovit på lovet, eller några av de timmarna i alla fall! Aah men skoldagen var väl kanske helt okej, aldrig så kul i skolan precis, mest kallt, tråkigt och hemskt! Hur kul är det liksom att sitta och lyssna på en lärare och lära sig en massa saker som man glömmer bara en minut efter? Nej,inte så kul alltid.
Följde med Anna hem efter skolan, Kulkul!

Nu ska jag snart sova tror jag, om jag kan lyckas med det idag oxå så tidigt. Hoppas det!






Feel like a zombie gone back to life!

Kategori: Låttips

Skola o de känns ju....

Kategori: Allmänt

FÖRJÄVLIGT att skolan redan börjar imorn! Känns att lovet varit ett tag, men endån har det bara försvunnit på något sätt. Men haft ett bra lov trots allt. Mest sovit bort alla dagar vilket har varit jävligt nice, dygnat med kompisar och själv, shoppat, träffat kompisar och hampe, färgat håret, slaggat med kompisar, varit på nagelsalong och fixat naglarna, plockat brynen, varit på bio, varit på ishockey och ännu mer som jag glömt har jag säkert gjort och också en massa småsaker som att varit vid vårt gamla hus och följt med pappa till skogen.. Firat julen å sånt med ju, och nyår!



Gott & Blandat skulle jag tro

Kategori: Allmänt

Gud vad störande sina föräldrar kan va ibland,blää och fyy. Lääängtar till dagen då jag flyttar hemifrån och kan bo själv, vara vaken hela natten utan några problem som att mamma vaknar av att det är tänt (?) och av pappa få en kommentar om att man sovit bort hela dagen, och bara allmänt gutt skulle det va!
Fast det finns ju bra saker med att bo hemma, att man slipper fixa mat t.ex. ;)
Ganska meningslöst inlägg men wtf, skola i övermorgon så imorgon måste jag dra till Ica och köpa några energidrickor att ta med till skolan så man pallar med att. Jag som vänt på dygnet under exakt hela detta lovet kommer ju få stora problem med detta i säkert nån månad eller i alla fall några veckor! Meeeeen, det är nice endån! Så jävla värt endån liksom!





Smörgåsedit

Kategori: .

LOL !

Kategori: Allmänt

Ja fyfan vad detta är kul! Aldrig någonsin varit piggare än såhär! Om allt går enligt planen så ska vi dygna haha, vilka planer vi smidit!
Sitter och "nolife:ar" vid fb och sånt där shit, därmed rubrikstexten LOL! För vi har kul! Ohhh yeessss !

Dygna, GOOD FEELING förfan !

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Kan ni gissa vart jag varit idag? I södra Hagby haha, nånstans ute nånstans där jag inte visste var jag var nånstans. Sorry, var tvungen att skriva sådär, lät så perfa liksom.. I alla fall så var jag där och träffade lilla söta Hampe! :*
Sen när pappa hämtade mig där så fortsatte vi hem mot Agnes för att hämta upp henne. Och nu sitter vi här som två muppar och snackar i Skype och med varandra och dygnar och ja, vi gör det mesta helt enkelt..!



BRUNETT !

Kategori: Allmänt









Brunett och det känns underbart! Ganska nöjd förutom att längderna måste jag färga en gång till för att dom blev lite ljusare än det andra. Louise som gjorde det på mig, stort tack haha<3
Btw så är Louise här nu och stannar till imorn! :D Sen ska jag till Hampus imorn.

Puss! :*

Vill ha fler piercingar!

Kategori: Wanties

Efter att jag gjorde min navelpiercing så har jag bara velat göra fler och fler! Man blir ju helt beroende vafan, vill ha en massa fler piercingar, helt sjuuukt sugen på att ta i tungan, det är där jag helst vill ha en ny piercing. Sen om man vågar eller inte, det är ju en annan sak.. Pierca tungan känns ju som att det ska göra sjukt ont men det kan det nog vara värt. Likadant med de andra oxå.

Här kommer några piercingar som jag vill ha eller skulle kunna tänka mig.




Piercing i tungan, sjukt snyggt och passar alla!




Dör lite för detta är sååå snyggt! Men tror tyvärr inte jag skulle
passa i en sån piercing?
Sen vet jag inte vilket jag tycker är snyggast,
under eller överläppen?


Snyggt!! Tycker ni att det är snyggast med piercing i över eller
underläppen?




Denna piercingen är fett cool, samtidigt som den är ganska snygg
oxå såklart. Vore coolt med en sån piercing, verkligen ngt jag
skulle kunna göra.




Höftpiercing, hmm.. Kan inte bestämma mig om jag tycker det
är snyggt eller inte? Vad tycker ni om höftpiercing? Känns som
en onödig och obekväm piercing mest kanske, jag vet inte.




Tre hål i örat, något jag tycker är super fint! (haha hon har
navelpiercing i örat på bilden.) Funderar på att ta två hål till i
ena örat?




Stav i örat, gusch vad det är snyggt!


Snyggt med bara ett hål uppe i örat oxå, funderar på det eller
stav, men sen gör det ju ont oxå..


På bilden ör det en 5mm töjning, asfint tycker jag! Vill inte töja
mitt öra, men funderat ett bra tag på att köpa en fejktöjning, men
har inte fått tag på någon.


På översta bilden är det en smiley piercing, mycket fint men
alla passar inte så bra i det, jag skulle tex aldrig passa i det,
tyvärr.

Tona håret imorgon!!!

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Haft en tråkig dag idag, skulle kanske träffat hampe men vaknade vi fyra, så näe. Men Agnes kom en stund och vi kikade på film sen åkte hon hem vid halv åtta.. Nu lyssnar jag på musik och tråkar..
Imorgon så skulle vi tydligen till gamla huset igen och fixa en massa så då kan jag inte träffa hampe då heller men aja, sen på kvällen ska jag och Julia tona håret! Blir rödbrunt! :D Sen kanske Lollo slaggar hos mig och då blire dyygnaaaa isf !







Imorgon är sista dagen som blondin, tror jag kommer sakna mitt blonda hår mer än någonsin! Men det är kul med förändring och att testa, har aldrig färgat mitt hår någon gång innan.

Puss:*

Emma dissar

Kategori: Allmänt

Vill ni veta en sak? En sak jag stör mig på?
Stör mig sjukt mycket på alla som bara går in på bloggar och utan att läsa ett skit, och till exempel frågar vad man gjort, så står det exakt vad man gjort i det inlägget man gjort. Jag läser i alla fall alltid det senaste inlägget och om det är en bra blogg som intresserar mig så läser jag alla dom inlägg jag missat. Lite tråkigt med sånna, men okej att man vill ha många besökare, men tror endån att det är bättre att läsa i alla bloggarna man kommenterar, även att det tar lite extra tid. Dissar alla dom.





Trött tröttare Emma !

Kategori: Festligheter

Hey babes.
Tuff dag. Bara sovit i fyra timmar. Det är väl i och för sig mitt egna problem att jag nu är trött som en apa! Gick upp vid tio idag (kan ni fatta!?) och duschade och gjorde mig iordning sen tog jag tjugo i två bussen in till stan md Sanna och nu kom jag precis hem. Hittade en bikini överdel och en pyjamas på rean.
Somnade på bussen hem oxå, fick typ panik när jag vanade men märkte att jag inte hade missat min busshållplats i alla fall.
Ikväll ska jag till Nybro med Anna, Sanna och Louise för att titta på hockey, haha.

Och här kommer de allra sista bilderna från nyår ..









Kategori: .

Maybe I know, somewhere deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways to make it alone
Or keep a straight face

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute ♥

Bra dag

Kategori: Festligheter

Hey babes.
Idag skulle jag varit i Vasstorp vid 13.00 men det gick ju inte så jäkla bra.. Vaknade 13.00 och var i Vasstorp vid typ halv tre sen. Tog med lite pantburkar som jag pantade (74kr, inte illa), sen fixade vi lite med poolen och sen hämtade jag lite mer saker fårn mitt rum.. Vi ska snart tömma hela huset för att min syster med familj ska flytta dit, så himla kul! Snart är alltså hela familjen samlade här i Trekanten, kommer bli super!







Skype och gamla tv favoriter förgyller min kväll!

Kategori: Festligheter

Sitter just nu och snackar i Skype och tittar på endel tv program och sånt där, blir det typ hela natten lång! Imorn har jag inget planerat mer än att cykla till Ica och panta burkar och sen cykla vidare mot Vasstorp till vårt gamla hus där vi ska fixa och grejja med lite saker! Kommer nog bli en bra dag så som det ser ut nu, bara jag kommer upp i tid !
























17.00

Kategori: Allmänt

GODMORGON babes!
Jag har varit vaken hela natten, gick och la mig vid halv elva imorse och sov till fem för snart kommer det gäster hit som ska äta. Underbart att va vaken så länge och sova sen, det dåliga är ju att stan borde vara öppet på natten då typ för man hinner ju aldrig åka in till stan o sånt, haha in my dreams men iaf ! :)





Fattar inte varför det inte funkar att ladda över fler bilder i samma inlägg!? :O Får väl göra många inlägg med bara några bilder i varje !

Pigg, oh yes !

Kategori: Allmänt

Sitter här nu och mår väldigt bra, funderar på att dygna men nej. Vem fan pallar det? Sova är ju fett skönt, älskar att sova! Fyfan vad taggad man är på att vara vaken hela natten när man sitter och lyssnar på fett bra musik också. Får se när jag sover lite! :)


Haha vi hade sånna här band med självlysande färg i, sjukt kul och snyggt oxå, haha !

2012 är ÄNTLIGEN här!

Kategori: Festligheter









Hade en underbar nyårsafton hemma hos Anna med Louise, Fanny, Julia och Anna oxå självklart. Vi lagade god mat, kyckling och potatiskroketter. Snackade, dampade, dansade, lyssnade på musik, tog bilder, sköt fyrverkerier, tittade på en film och firade in det nya året! Det var grymt att göra det med mina vänner i år, riktigt kul! Kom hem vid halv tre inatt efter en lyckad kväll! ♥  

Fler bilder kommer sen, just nu funkade det inte, står att webbsidan inte kan visas när bilderna laddas upp.