partyqueen

Grandsamarkand

Kategori: Allmänt

Heej!
Idag har jag tillbringat min dag i Växjö på Grandsamarkand med mamma och min syster Anna. En riktigt rolig och trevlig dag! Toppen va det. Shoppade endel och lägger upp bilder på det lite senare. När vi kom hem efter Växjö runt halv 5 tiden va jag ute lite i solen sen har jag bara fortsatt kvällen hemma med mamma och tagit de lungt. Va ute på en promenad oxå. Asmysig dag!
Världens finaste syster!
 
Min fina mamma och jag.
 
grym bild jag tog. mästerfotograf. I den stora biggabouta byggnaden tillbringade jag dagen med en massa shopping!
 
Fika. En sak ni inte visste - jag har börjar dricka kaffe på heltid! Fränt. Ett tag va jag rädd att jag aldrig i hela mitt liv skulle börja dricka det, men nu tycker jag till och med att det är gott!
 
Jag idag, i bilen.
 

Fuckyeah!

Kategori: Allmänt

Mina fötter är döda

Kategori: Allmänt

Tjofadderittanlejj tjohej!
Ojoj, det märks att jag börjat jobba nu, hinner ju vafan inte ens blogga om kvällarna? Aja, somsagt så började jag jobba igår. Gick helt okej förrutom att jag fick så galet sjukt ont i fötterna. Och efter att jobbat idag också så har jag nu ont i ryggen, benen, fötterna och allmänt tröttare än vanligt. Har till och med blåsor UNDER fötterna!? Sinnessjukt förfan. Men sa det till pappa så efter jobbet idag kom han in till stan och så gick vi till stan och hittade ett par sköna skor inne på Klintheims, 900 spänn på rean. NICE, äntligen slipper jag få ont i fötterna. Ibland är pappsi allt för bra! Sprang även in till Stjärnmakarna och köpte en större töjning till örat. 4mm sitter nu i! Ont gjorde det och gör det att sätta in den men fan så snyggt. Kom in en kvinna på typ 50 år eller något till Thai silk idag som hade en stor töjning, asfränt!! Tuff brud liksom. Ikväll har jag hängt med Sanna.
alla mina töjningar jag haft. den röda med stjärnor är den jag har nu, den största. men lite större ska det bli.
Fyfan asså. Paniken och känslan som uppstod när först ambulansen kom och svängde in och stannade på parkeringen vid Ica och sen efter nån minut polisbilen också. Men dom typ flyttade över nån från ambulansen till polisbilen eller nått.. Haha fan så fränt .
 
 

chillig dag

Kategori: Allmänt

Heej!
Varit i stan med Sanna idag, chill. Köpte mjukisbyxor och en större töjning. Nice! När jag kom hem hängde jag med Louise i några timmar, mys. Nu äre skype-time med Axel! Ikväll ska jag sova tidigt, har tänkt mig att somna innan 12, får se hur det blir med den saken men tror jag kommer klara det! Jobbar ju imorn, blir nog helt okej endån kanske. Hoppas att det inte kommer in några pinsamma människor som man vet vilka det är eller känner. Haha, jag ser ju mer än förjävlig ut på jobbet asså! Aja, gick ju bra förra året så i år går det nog helt ok.
 
 
Haha fyfan... titta bara på töjningen och igga resten av bilden! Dock inte så snyggt med dom vita öronhängerna så det ska jag byta.
 
POOOUUUWWWSSSSSS

Ballons, och en mycket trevlig dag.

Kategori: Allmänt

Hellooo.
Va lack som fan imorse, man ska aldrig "reta upp mig" på morgonen för då blir jag så jävla sur. Men som tur var så träffade jag min syster sen, ute och gick med henne och Tindra lite och snackade oså sen hängde jag med hela deras familj till Coop och handlade sen lite glass på donken. Himla roligt och trevligt att va med dom!=)
Efter det så träffade jag Agnes och varit med henne ikväll, skojj! Det var väldigt länge sen!
 

FUCK OFF

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Uppe tidigt idag för att Sanna och jag ska till stan, men nu plötsligt så skulle vi visst inte det, nähe.. Blir att va hemma idag då. TRÅKIGT SOM FAN. VAD SKA MAN GÖRA I TREKANTEN LIKSOM!??!!! BLIR SÅ JÄVLA PISSED OFF. LACK SOM FAN. Ska fan hitta på något med mamma idag, kanske syrran för hon har semester:D Sen börjar jag jobba på torsdag, blir LITE skönt med tanke på att man får dagarna att gå, oftast bara kvällarna som är roliga endån..
 
 

DAGS ATT SOVA, SNART

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Va vaken till 4 inatt så funderar på att sova snart. Ska upp tidigt imorn, typ halv 11 för att sen dra till stan vid halv 2 tiden. Niiiice. Skypar med Axel nu och tiden bara flyter iväg, snackat 2timmar redan. DAMN.
Sov länge idag så inte gjort alls mke mer än att mormor å morfar varit här. Trevligt.
 

FUCK.IT

Kategori: Allmänt

Allt e bara så äckligt hemskt idag, depp typ. Fan och åt helvete med detta.  Snackar skype med Axel nu, gutt.
 

Bitches.

Kategori: .

Visste det ...

Kategori: Allmänt

Ska inte va med Sanna idag, inte Louise heller.... Skulle egentligen varit med Amanda men verkar inte som hon kan. Aja, är cp trött idag så ska annars bara chilla hemma. Cykla till Ica.
 

Käraste Ica

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Sov till hlav 1 idag, inte ok. Ska aldrig igen hända på sommarlovet. Fast det vet jag kommer hända men iaf.. Idag ska jag va med Sanna, får se vad vi hittar på. Ska i alla fall gå till Ica och köpa lönn. Har saknat Ica som fan, inte varit där på 2 dagar pga att det varit stängt och det känns som ett helt år! Sannas och mitt favoritställe haha.
 
hahah, trött tjej_97

But I know it isn´t ...

Kategori: Allmänt

Ska snart dra ut med Sanna en stund sen kommer Lollo och joinar vid 9 typ, gött mos.
 
(Bilden har inget med texten att göra som ni säkert förstår)

Båttur till Stensö.

Kategori: Allmänt

Heeeyy.
Varit ute till havs hela dan typ. Haha, nä men Sanna drog från mig vid 11 imorse och vid 12 stack jag, pappa, Anette och Fiffi ner till Ekö och tog båten till Stensö och åt en god lunchbuffé på Stensötorpet. Mysigt. Sen åkte vid tillbaka till Ekö med båten och sen hem. Var där lite mer än 4 timmar tyyyyp. Sovit 4 timmar inatt oxå. Ganska så stabilt..
BåtN.
Igår.

Jävligt bra!

Kategori: Allmänt

Godmorgon och hej på er!
Midsommarafton igår blev riktigt jäkla lyckad! Umgicks med Sanna under hela kvällen och sen sov hon hos mig inatt. Va vakna till 6 imorse och hade en helt underbar natt, awesome helt enkelt!
 
Kommer komma fler bilder från Midsommarafton kan jag lova!

YEAH

Kategori: Allmänt

Många bilder. Tagggaaaa !!

Kategori: Allmänt

Nu är klockan 5 och jag har precis gjort mig iordning, kvällen kommer bli nice! Snygg som fan är jag oxå hahah, skojja! Nä men jo faktiskt, puuuuusssss ha en awesome dag/kväll/natt!
 
 
 
 
 
 

here we go

Kategori: Allmänt

Har inte kommit så långt än, käkade för ett tag sen sill och potatis och lite annan midsommarmat med familjen och ska nu snart göra mig iordning för vid halv 5 kommer gäster hit. Ska faktiskt bli riktigt trevligt, men tror jag drar ut i Trekanten med kompisar senare ikväll/natt, det är ju midsommar föfäääään..
 

MIDSOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

HEEEEEEEJ!!!
Midsommar idag, yeeeey! Vet inte helt hundra än vad jag ska göra, får se ikväll. Stannar antingen hemma eller drar jag och firar med kompisar.. Sov till 12 idag och gick upp vid 1 , nice. Snart dags att fixa mig och packa ner lite ifall jag ska dra nånstans ikväll.
 
Stek igår.

STEKT

Kategori: Allmänt

Helluu.
Steg upp vid halv 11 idag, piggare än vad jag trodde. Var vaken till halv 4 inatt, men den tröttheten kanske kommer nån annan gång.. Har bara varit hemma idag hela dagen, solat i 4 timmar så nu är man lagom stekt kan man väl säga. Mina lår hettar, men det e ganska nice för då vet man att solen tagit! Jag har typ aldrig i hela mitt liv solat utan att bränt mig haha. Nu är det sommar skulle jag tro! Fuck så nice. Ska snart dra ut med Sanna en stund. Shorts som gäller med mina heta ben haha.. Nejdå så jävla illa är det inte, dom hettar och inget mer med det. Brände mig typ tusen gånger värre förra sommaren och det var på exakt hela kroppen. Snacka om att vilja dö och inte kunna sova, kunde knappt röra mig. But that´s me! Funkar inte just nu att ladda upp bilder från min mobil, har damp. Allt bara laggar sönder när man klickar på importera.. Kul, kul, JÄVLIGT roligt!
 
Gammal bild, dessutom i min gamla ruttna hårfärg.
 
 
 
 
 

02.00

Kategori: Allmänt

Hej!
Fuck my life för jag har fått nya blogg.se. Typ DÖDA MIG! Vill ha tbx gamla goa blogg.se, det var fan bäst. detta suger. UUUUUUsch. Men för övrigt så är jag annars hur hispig som helst och sutiit och snackat med Sebbe i skype as länge sen nu snackar jag med Axel. Inser nu hur död jag kommer vara imorn på morgonen eftersom att jag är vaken nu. Life is nice.
 
en sådär muppigt ful bild typ kanske.
 
 

Mår bra

Kategori: Allmänt

Hellu.
Har hela dagen umgåtts med världens finaste syster och hennes underbara lilla dotter.♥ Dom bästa. Skojjade och hade det trevligt, åkte även till Nybro med dom en liten sväng och åt glass, gick på ÖB och åkte ruschkana.. Sen har vi bara haft det allmänt trevligt å mysigt hemma hos dom. Mycket härlig dag. Saknar dom redan, blir så när man umgås mke typ ju, ni fattar.. Även träffat Sanna en snabbis ikväll å chillat lite.


Gammal bild som alla ser, men älskar dej syster!

Smile

Kategori: Allmänt

Hej!
Pigg och glad är jag idag uppe med tuppen som igår! Gick upp vid 10 och suttit och chillat vid datorn i 2 timmar nu. Ska alldeles strax ta en snabb dusch och sen göra mig iordning. Sen drar jag till syster och hälsar på idag igen. Mys.



Sleepmode

Kategori: Allmänt

Varit ute med Sanna ikväll, skojj. Satt ute och svävade på molnen, hahah.. typ ett par moln man kan sitta på ute typ som en bänk fast med moln då asså aah jo men typ så. Nu sitter jag här typ astrött och klockan är bara halv 12 men steg ju upp vid 10 idag duktig som jag är, ska försöka göra det imorn oxå.

Vilken dag ?

Kategori: Allmänt

Tjobree!
Vad är det för dag? Har verkligen ingen aning, men whatever! Ledig och fri just nu. Varit i stan med Sanna idag, drog till modehuset och tittade runt lite. Det enda jag gjort idag. Inget kul att skriva.






Lönn på Rasta.


Första dagen på lovet igår.

Kategori: Allmänt

Morsning!
Tänkte bloggat igår men mitt internet dog vid typ halv 1 inatt så hann inte göra det. Men igår sov jag till 1 sen strax efter halv 2 drog jag hem till min syster Anna och hälsade på henne och Tindra. Va där enda till 6 på kvällen, trevligttrevligt! Vid 7 på kvällen sen så drog jag, pappa, Anette och min farbror Anders in till Thai silk och käkade och efter det drog vi till Maxi och handlade. Kom hem nån gång strax innan 10 tiden och då chillade jag bara framför datorn och läste en gymnasievalbok..


Sötisen!

True.

Kategori: Allmänt

me gusta

Kategori: Allmänt

Helluuu.
Sov ut idag till typ halv 1 eller nått tror jag, sen vid halv 2 drog jag till Louise, kom hem vid kvart över 3, packade och fixade mig för kalas hos min fina kusin Emmy som fyllt 18 bast, nice. Riktigt skojj kalas. Är fortfarande lite sliten sen i fredags, typ massa blåmärken på hela kroppen hahah.. Men de e bara gutt mina vänner, leva livet. Har sommarlov nu så är ledig imorn, ganska så väldigt okej!





Ensam

Kategori: Allmänt

Hellu.
Sjukt sliten och trött osv.. Ska snart sova, men känner mig så ensam:(. Tänker verkligen sova ut imorn, det behöver jag. Va med Sanna en stund ikväll och råkade somna i några timmar, men sen drog vi ut och träffade Louise en liten stund..

GALET FETT JÄVLA UNDERBART

Kategori: Allmänt

Heej!
SOMMARLOV NU FÖRFAN! Och det firades rejält igår hela dagen, kvällen, natten och enda till morgonen idag! Firade med massa härligt folk,jag, Louise, Sanna, Fanny, Josefine, Elise, Pontus och Sebastian! SJUK NICE! Galen kväll och natt som avslutades lite på alla möjliga sätt, det mesta hände.. haha, gaaaaah!!! Awesome, kan typ inte beskriva hur kul det va! Slutat åttan nu oxå, underbart! Detta sommarlovet ska bli det bästa, kommer bli så jävla bra! Leva livet.







Klokaste jag hört.

Kategori: Allmänt

Young enough to know I can, old enough to know I shouldn´t, stupid enough to do it anyway!

yeah!

Kategori: Allmänt

Underbart.

Kategori: Allmänt

Hey där!
Varit lite smått upptagen dom 2 dagarna nu när jag inte bloggat.. Igår va det skola. Sjukt irriterad på i stort sett allt och alla på morgonen men det vände sen och jag blev glaaad som vanligt! Hade massa turneringar i brännboll, fotboll och frisbee i skolan, gick skit för vår klass haha. Efter skolan drog jag, Sanna och Lousie in till stan och träffade Josse sen hängde vi lite i stan.. Louise och Sanna drog typ 2 timmar innan mig men jag stannade kvar i stan med Josse till halv 5... Sen kom jag hem och var hemma i typ 54 sekunder innan jag åkte igen! Var nämligen på Guldfågeln Arena igår med skolan och tittade på Sverige - Finland. Och Sverige vann, såklart. 3-0. Var ganska tråkigt, är ju inte precis en fotbollstjej. Men kul blev det efter fotbollen för då hängde Louise med mig hem och sovit här inatt! Steg upp ganska tidigt imorse, käkade och sen stack vi hem till Louise, färgade mitt hår idag!!! FYFAN SÅ SNYGGT, SJUKT NÖJD. Har även cyklat (!) till Smedby vårdcentral idag med mamma, varit där och tagit min andra vaccinationsspruta.. Höll ärligt talat på att dö, fett ont.
Ikväll har jag bara fixat lite grejer till imorn och duschat oså.. Mysig dag!









*BAM*

Kategori: Allmänt

Nice kväll

Kategori: Allmänt

Inne från att varit ute med Sanna lite. Väldigt nice faktiskt. Satt mitt ute på gräset vid Ica haha, helt mitt i som 2 skrikiga, jobbiga, fnissiga, roliga, awesome mongolida ungdomar haha... Aja, galet nice. Nu ska jag chilla och lyssna på musik. Kanske lägga mig i sängen med datorn snart istället.



Sol gillar vi!

Kategori: Allmänt

Heeej!
Varit en mycket bra dag. Sov till kvart över 7 imorse och va hos Louise vid halv 8. Åt frulle och gjorde mig iordning oså hos Lollan och även Sanna va där, sen tog vi halv 10 bussen in mot Kalmar för att sen gå hem till vår lärare och hänga hos henne lite. Haft klassens dag.. Så hängde där, låg i solen, hoppade studsmatta, grillade och chillade i några timmar sen drog vi till Kattrumpan! Fett nice, badade 2 gånger och nu börjar ju vattnet bli varmt, varmare än i maj iaf haha. Härligt! Sen hängde jag, Louise, Sanna och Fanny lite på stan efter oxå och när jag kom hem från Kalmar träffade jag Agnes i nån timma och nu ska jag snart ut och träffa Sanna.





hahah..bra där!

Kategori: .

Go måndag!

Kategori: Allmänt

HALLÅÅÅÅ!!!!
WIHOOO, känner ni min energi hela tiden eller!? alltid så sten taggad när jag sitter här och skriver. Taggad som fan på fredag asså! S.I.N.N.E.S!
Idag var det den sista vanliga skoladagen, yeah. Äntligen är allt cp plugg över, förjävla gutt hörrni! Stack lite tidigare från skolan idag oxå, drog vid 3 för då kom mamma och sen åkte vi till tandläkaren. Fyyy, men överldevde utan allvarligare skador. Lite tandsten oså som vanligt, men inga hål! När jag kom hem drog jag till Louise och efter nån timma kom även Sanna dit, fett kul jao! Kom hem typ halv 10 och nu sitter jag här.. Har sovmorgon imorn! Gutt som fan, sovasovasova! Ska dock dra upp vid halv 8 för att dra till min fru Louise, de e gött mos kan jag lova!!!








Hahaha, dedär kallar jag fina bilder asså!

Yeah!

Kategori: .

VI SKA RÖJA, FÖR DET ÄR VAD VI ÄR BÄST PÅ

Kategori: Allmänt

Tjo bitches!
Så sjukt jävla underbart att vara frisk igen! Denna veckan ska ÄGA så jävla hårt, vi bara kör!!!!!!!!!!!!! WIHOOO!! Ni fattar inte hur jävla tagg jag är, aldrig i hela mitt fucking liv varit såhär pepp och tagg på allting! Allt känns bara så jävla positivt. Gaaahhhh!!! Döööör! Men aja iaf så har jag varit med Fanny occh Sanna idag, skojjjj yeah. Nu är jag hos mamma och sitter bara och chillar i sängen med datorn då jao, med musik i hörlurarna och hur pigg som helst! Har ju sovit så mycket när jag varit sjuk så har väl tillräckligt många sovtimmar, lite för många till och med så nu kan jag väl va vaken lite extra länge då! Ha det gutt hörni! Jag ska nämligen ha det asbra och bara köra på! Livet leker, ja det jävlar gör det!


Söt katt jag har som sover med mig under täcket, sötiskatten!





TAGGA DENNA VECKAN , DEN SKA BLI GRYM .

Frisk yeah

Kategori: Allmänt

Morsning!
Är frisk idag eller typ 90% frisk i alla fall! Rösten är fortfarande fucked up och min nacke och rygg.. Steg upp strax efter halv 1 s har bara hunnit käka frukost och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det antagligen att dra till Sanna och Fanny.

nästa vecka kör vi!

Kategori: Allmänt

Vill bli frisk!!! Är sjukt uttråkad, ingen aniing om vad jag kan göra. För jag orkar ju inte göra så mke.. Och sen längtar jag mer än nånsin till nästa vecka!! Fullspäckat schema typ, skojj.

Måndag - Tandläkaren. Fyfan, nervös som fan! HATAR tandläkaren, cp rädd för dom.
Tisdag - Klassens dag.. Dra hem till vår lärare och typ grilla oså sen dra till stranden.
Onsdag - Alla i klassen ska klä ut sig till fjortisar och på kvällen ska hela skolan dra till Guldfågeln arena och titta på fotboll!
Torsdag - Lediga!!!
Fredag - Skolavslutning och anatagligen kommer släkten efter det. Och senare på kvällen ska det firas med kompisar!!!!
Lördag - inga planer
Söndag - Kalas hos kusin!




Pyjamasen,min bästavän just nu.

sjuk.

Kategori: Allmänt

Hallå där.
Dålig bloggning och det är för att jag är sjuk! Var jäkligt förkyld i skolan i fredags och när jag ko hem blev jag sjuk, till och med feber ett tag. Idag är det dock lite bättre, inte lika ont i halsen oså, mest bara ont i kroppen och huvudet och väldigt seg.. Men orkar i alla fall sitta vid datorn idag. går sov jag bara och det har jag gjort idag med men inte lika mycket. Vill att tiden bara ska rinna iväg, jag vill bli frisk och ha kul!!!! Blir så jävla uttråkad av att bara vara hemma och vara sjuk och bara ligga i sängen och bara sova. Shiiieeet.




En massa marängswish på hemkunskapen i fredags!

Satansäckligaplugg

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, varit ute med Anna och Sanna! Chill. Nu sitter jag och försöker göra ett boktips till en bok jag inte ens läst, så istället sitter jag och googlar om nån färdig recension på nån annan bok vilket inte går överdrivet bra men ska fråga pappa om lite hjälp med detta senare.

Trött

Kategori: Allmänt

Hey där!
Chill skoldag, typ gjorde ingenting, mest chill på alla lektioner. Nu funderar jag på att hoppa in i duschen sen äta något och senare dra ut till Trekanten med Anna en stund. Måste plugga lite ikväll oxå, faaaan!

Yeah.

Kategori: .

Sveriges nationaldag= ledig!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Hellu!
Íngen tid för datorn och har väl inte det nu heller precis, men älskar min dator så klart jag måste spendera tid med den också. Igår drog jag, Louise och Sanna in till stan efter skolan, jag köpte töjning! Wihoo, har alltå börjat töja mitt öra, asnice. På kvällen drog Louise, jag, Fanny och Sanna ut i Trekanten och hade det sinnessjukt bra. Dock kanske det "spårade ur" lite haha, omvändes typ men allt var fortfarande så galet bra!..................... :D Underbart bra kväll asså, kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar er! Sen hängde jag med hem till Louise efter och både Fanny och jag sov där till idag. Varit seg hela dagen idag typ men vid 2 tiden efter jag kommit hem från Louise så åkte hela familjen in till Rasta och åt sen vidare för att hämta en båt pappa köpt. Kom hem strax efter 6 och vid halv 7 drog jag ut i Trekanten med Louise och Sanna och chillade runt. Kom hem strax efter halv 10 och sen dess har jag bara legat på sängen och messat, försökt öva lite NO med hjälp av provlappen typ eftersom jag glömt böckerna i skolan.. Smarthead! Nu är klockan redan halv 12. Halleluja vad tiden rullat på, ska snart sminka av mig och sen lägga mig i sängen med bra musik i hörlurarna, messa och plugga lite.




Kladdkaka, grädde och saft på sista bildlektionen i skolan!


Kul.





.

Kategori: .

För jag har bomull.

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Måndag och bara 11 dagar kvar till sommarlov. Skolan va väl helt ok idag tror jag, ingen tyska i alla fall så då e det ju alltid nice. Efter skolan drog jag hem, tittade på Bigborther och chillade lite sen vid 7 drog jag till Sanna och va med henne till halv 10. Snackat massa med Måns ikväll oxå.. yeye.. Och sen har jag suttit med matteboken och pluggat lite med pappas hjälp. Sjukt ovanligt mig!!!!!! Hahaha fysatan.. men aa, måste se till att få E i matten nu tycker jag för jag vet att jag kan, bara jag vill och kanske lägger lite tid på skiten. Fock nån jävla katalog om olika utbilningar å sån shit idag, vafan jag har ingen aning om vad jag kan bli eller vill bli. AAAAHHH!!??? Får läsa den nån dag antar jag.. Har SO till imorn men de böckerna låg i klassrummet så kunde inte ta med den skiten hem, men det var tur det haha. AJJA , palla att detta inlägget blev cp bara för att jag är såååååå trött! Äh skitsamma, lev livet broes !

Hahah lite kul på elevens val^^.. Lite bomull i tröjan är nice!




Palla inte plugg!

Kategori: Allmänt

HEYY.
Trött som fan. Haft Elisia hela helgen, stigit upp tidigt, lekt och busat.Tagit lite på alla mina krafter helt enkelt, haha. Men har varit jätte skojj. Efter hon åkte hem idag strax innan 4 så träffade jag Louise en stund och snackade lite, härligt. Nu MÅSTE jag skriva min svenska. Jag pallar verkligen inte är är verkligen sååå nära på att skita i det, men jag vet att jag behöver och måste göra den, nu. Faaaan vad tråkigt!




SÖT! (obs..osminkad cheya till höger jao..)

Goddag

Kategori: Allmänt

Hallå där.
Sitter här med Elisia i knät. Hon sitter och håller på med min mobil haha.. Hon kom till oss strax innan 9 idag så gick upp väldigt tidigt idag. Kommer somna riktigt skönt ikväll förhoppningsvis. Elisia ska va här till 4 imorn så bloggningen blir väl inte den bästa precis.. Har iaf varit ute och gått lite idag, köpt glass, varit på lekplatsen oså.. Blir snart lite mer bus, kan inte sitta här så länge till och skriva en massa haha..





1 Juni!

Kategori: Allmänt

Heyy!
Haft en bra fredag men shiiitttt vilket jävla äckel väder. Skolan va väl ganska chill eller aa hyffsat kanske typ.. Efter skolan kom Agnes hem till mig och färgade mitt hår, guttt som fan!!! Lite mörkare nu. Sen strax innan 6 åkte pappa, Anette och jag till kusinerna och firade min kusin Anton som fyllde 20 år idag! Yeey! Kom hem från kalaset vid 10 och vid halv 11 drog jag ut med Fanny och Juliai Trekanten för att skrämma några kompisar som var ute och tältade. Haha fyfan vad lyckat, dom blev så sjuuukt rädda! Kom hem sen lite innan 12 och nu är klockan snart 1 och jag har tänkt att sova snart. Bara checka fb osånt lite innan..


Sanna och jag är pro på att städa! Städade hela hemkunskapen, fyfan.
Vi jobbar ju inte där vafan, städa själva! Det var vår inställning denna
morgonen och då gick det ju som det gick....








Svans haha



True shit.

Kategori: .