partyqueen

Onsdag

Kategori: Allmänt

Heej :).
Haft en go dag idag verkligen. Skolan var okej, efter skolan drog Anna och jag in till Nybro. Satt på donken typ 2 timmar eller nått och sen så kom Adam dit så då gick vi runt lite i Nybban och sånt. Kul vare!
När jag kom hem strax efter åtta så pluggade jag faktiskt lite på NO och nu tittar jag på Big brother.





Nu ska jag göra mig iordning sen se det nya avsnittet av Bigbrother från idag innan jag ska sova. Puss!

F*n

Kategori: Allmänt

Tjo. mår skit, allt går skit och är blää.. måste skärpa mig innan allt går helt åt h*lvete. Måste.

Dagen har varit cp, nä men asså skolan va inte så kul mer än slöjden och aah bara det typ och rasterna såklart. Mått psykiskt dåligt idag, särskilt ikväll hela kvällen. Men när jag kom hem gick jag till Agnes en snabbis och träffade henne sen en sväng förbi Ica och sen gick jag hem igen så då hann jag rensa huvudet lite och nu ikväll har jag suttit typ en kvart tjugo minuter med fysiken som vi har till fredag men asså verkligen INGENTING FASTNAR I MIN SKALLE!!! Känslan är liksom bara just nu att jag vill hoppa av skolan, bara skita i allt. Men nej.


Söt på syslöjden haha.

Poof

Kategori: Allmänt

→ Shoot me ←

Nere

Kategori: Allmänt

Heej.
Så hungrig så jag inte ens kan tänka just nu, tänkte ätit för 4 timmar sen men har tittat på Bigbrother, omöjligt att bara se ett avsnitt, måste liksom se alla som jag missat på samma gång. Sjukt, men det är ju så bra. Så nu är jag ena stunden så där äckligt hungrig andra stunden hungrig och tredje stunden inte alls hungrig.
Allmänt nere idag också, eller efter jag kom hem. På dagen var jag glad men nu är jag sååååå nere så usch, vill bara sova och slippa bry mig om allt. Sen det matte provet jag hade omprov på fick jag omprov på igen, så omprov på omprov. Trodde jag fattade allt till omprovet men tydligen inte. Åhh, orkar inte just nu. Aja, tyska prov imorn också och jag vet inte ens vad vi ska öva på, ingen provlapp eller något, och sen ska vi ha vår nya lärare i tyskan imorn också för första gången, blir ju hellustigt.




Blött hår, yeey.

Svar på kommentar

Kategori: Allmänt

Har fått en kommentar från "Anonym" som tyckte det skulle vara kul om jag visade bilder på mitt rum. Fler som håller med om det och vill se bilder?
Kan ta bilder redan ikväll på mitt rum jag har hos pappa, sen om ni vill se det rummet jag har hos mamma så kan jag visa er det oxå. Men då visar jag det nya jag kommer få, det jag har nu här i lägenheten gillar jag inte så mycke, hehe..
Kan visa er bilder på mitt rum redan ikväll eller imorn!



Kul att ni ger tips på vad jag kan blogga om och så, fortsätt så!! Tipsa mig med en massa, tycker bara det är kul. Kan vara vad som helst, en videoblogg, en såndär lista med frågor, bilder, mode, särskilda åsikter eller något sånt.
PussN

Lunch

Kategori: Allmänt

Har käkat asgod lunch nu precis! Gottigottgott typ! Är så taggad på sommar!!!! Herregud, typ dööööör! Längtar så galet mycket. Ska bara chilla, ha kul, nån resa maybe och sommarjobba 4 veckor, måste ju ha lite pengar;). Gutt!




Älskaaar honungsmelon♥

Sunday

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Steg upp strax efter kvart i tio och gick iväg till kyrkan men sen började det vid elva -.-, så gick hem igen och käkade frukost och nu sitter jag här. Riktigt trött imorse.. Tittade på filmen Grown ups till typ 2 inatt, riktigt bra var den! Dags att snart gå till kyrkan igen, måste bara sminka och fixa mig innan oxå, segt att den var vid elva..
Efter lunch nån gång idag också ska jag nog va med Agnes. Skulle åkt till farfar för han fyller år men aa det blev lite lustigt å sånt så nu ska jag inte dit.

My New Jacket

Kategori: Nytt i garderoben

Jag älskar min nya jacka! Annorlunda men så fin, fast ska inte använda den än, det får bli till hösten. :)





Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben


Jacka - TorgEtt 457:- fast lite rea


Bikini överdel - Lindex 149:-

Jag älskar min nya jacka! Så annorlunda men jag gillar det och grymt snygg.
Fin bikini överdel, men köpte inte underdelen för dom trosorna var sjuukt fula haha, så hittar hellre ett par andra snygga som passa till den.

Lördagen

Kategori: Allmänt

Vaknade upp imorse hos Agnes, kulkuligt haha. Aa men i alla fall så åt vi frukost och så och sen gick jag hem så jag var hemma vid typ elva för mamma och jag skulle in till Nybro och titta på Lindex, TorgEtt och dom butikerna där, även inne på Kvantum en snabbis. Haha hittade faktiskt lite på stan idag igen, sinnes vad jag fyller på min garderob hela tiden nu för tiden. :D Tänkte köpt ett par jeans också men väntade med det för kanske hittar några jag tycker är snyggare..


Fika med mammsi.


Ikväll har jag bara varit hemma med mamma, varit ute och gått, ätit god middag, fikat, tittat på Melodifestivalen och lite sånt. Hade tänkt åka till Nybro men blev inte så..



Puss!

Fredagskvällen

Kategori: Allmänt

Heej! Filmerna nedladdade och datorn funkar som den ska igen. Härligt.
Igår (fredags) så gick jag till Agnes efter att vi käkat och lite sånt. Slaggade där! Satt vid datorn, tittade på Beck och åt en massa godis, tittade på några avsnitt av Top Model och åt ännu mer godis, snackade i över tre timmar till klockan blev 3 och sen lyckades jag skrämma upp både Agnes och mig själv så då kröp jag ner i Agnes säng. Sjukt bra kväll! ♥







Laddar ner filmer..

Kategori: Allmänt

Laddar hem film från tankafetast nu, gutt att den sajten kom tillbaka igen! Låg ju nerlagd i en eller två dagar.
Fast det är verkligen säämst för min dator funkar typ inte när jag laddar ner film. Funkar inte att ladda upp bilder här i bloggen, skype funkar inte, allt laggar och går långsamt. Men alltid kul med nya filmer så det är värt att!
Ville bara berätta det så nu kanske jag inte i värsta fall bloggar på ett eller två dygn. Fast om jag vill blogga endån så hörs vi.


Bjuder därför på denna gamla bilden från när jag var blond som fanns i arkivet.

När jag ändå gör detta kan jag endån berätta att jag ska till Agnes ikväll och slagga hos henne. Trevligt.
Ha det guttast!

Oroas inte över framtiden - den kommer nog ändå.

Kategori: Allmänt

Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben


Linne - H&M 80:-

Linne - H&M 99:-

Öronhängen - H&M 50:-

H&M vip shopping ...

Kategori: Allmänt

Heej bejjjjjjbs.
Precis kommit hem från stan nu. Kan ni gissa varför jag åkte in till stan vid 07.25 imorse? Var på H&M VIP shopping som började vid halv åtta till halv tio. Så åkte in vid halv åtta imorse med Agnes och shoppade där. Man fick 20% på hela sitt köp. Hittade två linnen och öronhängen.




Testade detta på Ginatricot, både tröjan och jeansen. Köpa eller inte???




Haha, Agnes och jag gick till Konsum och köpte glass! Say whaaaaaat?
Vi är dumma i huvet asså, haha♥

Pöss

Kategori: Allmänt

Nu ska jag strax tänga av datorn och sen bara titta på tv en liten stund till sen sova. Alarmet är ställt på 06.30. Spännande att se om jag kommer vakna haha.. Kan berätta imorn när jag kommit hem vad jag gjort.


sry för ful bild, men pallade inte ta många........................................


Outfit. Linne - Carlings Jeans - vet ej.

Ishockey

Kategori: Allmänt

HEEEEEEEEJ(A NYBRO) !
Förjävligt att Nybro inte vann idag. Men shit vad kul det va! Var Play off så var gryyymt mycket folk där!! Askul att stå där och heja och klappa, hehe.






mupp.

Har precis tittat färdigt på Snakes on a plane nu också, usch jag hatar ju ormar men trodde den skulle vara mycket värre. Men nu sitter jag som vanligt och tittar på Scrubs, det är gött.

Mot Nybban

Kategori: Allmänt

Heej bejbs.
Nu bär det av mot Nybro för en kväll i ishallen med hockey med mina bruds.



Pusshej!

Livet är som en direktsändning, den går inte i repris.

Kategori: Allmänt



Morsning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vaknade vid 12 idag. Riktigt skönt att få sova ut. Så nu har jag precis ätit frukost och sitter och tittar på Emil i Lönneberga haha. Emil är så sööööööt.
Nu på dagen ska jag nog bara sitta här vi datorn och sen ska jag dra till Nybro med Anna. Måste ringa och snacka med Agnes oxå, prata om imorn.. Saknar redan den härliga tjejen som satan!



söööt, mehehehhhehehehhehehehhe

Sova?

Kategori: Allmänt

Funderar på att sova nu, bra idé kanske? Har inga jätte speciella planer imorn.. Nybro på kvällen och på dan inget speciellt alls. Skönt. Kanske passar på att sova ut då.


Biljetterna jag hämtade idag..

Paranormal activity 3, CHECK!

Kategori: Allmänt

Tjenare Tjenare.
Kom precis hem från Anna. Usch gissa om det var hemskt att gå hem och sen vara den enda som är vaken här hemma, för vi tittade nämligen på Paranormal activity 3!!!!!!!! Är typ hur glad som helst för att jag äntligen sett den och hur glad som helst för att jag inte såg den på bio, hade verkligen inte klarat det. Sjuuukt läskig!!
Sjukt kul i alla fall.




Hej ditt fule cp mongo.

Klippa mig om 2 veckor!

Kategori: Allmänt

Då var klippning bokat till om två veckor! Guuttttt!


fluff på G?



Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben




Blus - Bikbok 249:-



Bandeau-bh - Bikbok 129:-

Staaaaaaaan♥

Kategori: Allmänt

Heej!
Kom precis hem från stan med mamma. Gick runt där lite och fick en snygg blus typ och en bandeau-bh. Blev alltså den "blusen" jag såg på Bikbok igår!
Efter kikat runt lite så fikade vi på Kulzenska med Roland och sen följde mamma med mig till Kalmarsalen där jag hämtade ut 2 biljetter till typ en teater som jag och Sanna ska på i mars. Kulkul!

Kvällsstandard

Kategori: Allmänt

Godkväll på er alla kvällsmänniskor..
Kom hem från Agnes ganska precis, gissa hur många gånger jag höll på att halka eller!? Sjuuukt halt, trillade imorse när jag sprang till bussen, haha klantigt men vill ha mina Converse! Bekvämaste, snyggaste och bästaste skorna någonsin! Whatever om det kan vara lite kallt och lite halare med dom ibland, det kan bara va gött ju.
Japp, sitter här med datorn framför tv:en nu som vanligt vid den här tiden. Alltid dubbelavsnitt av Scrubs, haha älskar´t! Och självklart äter jag en semla oxå! Är ju fettisdagen idag. Tjockat mig med en massa mat, godis, varm choklad och en semla nu oxå.


Lunch på Thai Silk idag med Agnes.


Min seeeeeeemla !

Stan/ Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben

HeY bAbEs !
Tisdag (?) idag och jag har varit i stan med Agnes och shoppat lite. Jag som inte skulle handla för så mycket kom hem 700kr fattigare, GUTT! Ska till stan med mamma imorn oxå, då ska jag köpa en typ blus eller vad man kan säga som jag såg idag och sen såg jag ett par shorts oxå men dom ska jag fundera på. Var i alla fall kul på stan och jag hittade endel fina saker.



















Orkar inte skriva vart jag köpt allt, isf får ni fråga. :*

Madesjögnistan i Nybro !

Kategori: Allmänt

Heeej alla!
Kom hem från nybro för typ 40 minuter sen. Var verkligen bästa kvällen på läääänge! Japp det var sjukt nice kväll. Satt och tittade på alla som spelade fotboll och gick runt lite där inne, var ute och gick och gick till både Kvantum och Coop å köpte godis å sånt, haha.. Sen gjorde vi lite mer, sjukt kul! :))))))))

LOOOOOOOV !

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Steg upp vid halv tolv idag och gjorde lite god frukost och satte igång en gammal film (Karlsson på taket haha). Sen ringde jag några kompisar och undrade hur dom skulle ta sig till och från Nybro ikväll.. Vi ska in och titta på Madesjögnistan (fotbollscup. fotbollscup=snygga killar ;)). Bestämmde med Anna att vi skulle ta bussen in 18.05 och sen bussen hem 22.42 eller när det nu va. Gillar ju inte fotboll men hoppas att det blir kuul! :D
Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig men just nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag precis snackade med min syster som är sjuk i telefonen, krya på dej! ♥ Sitter och tittar på Barnen i Bullerbyn oxå, haha! Gutt med lov säger jag bara!





Där bjussade jag på två bilder från igår när jag var lite halvsjuk..

Sjuk ?

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Känner att mitt liv är väldigt tråkigt just nu och att jag inte bloggar lika mycket längre, hinner ju aldrig. Igår och idag har vi städat vårt gamla hus och idag har dom som ska hyra huset flyttat in. Sköönt för nu slipper man tänka mer på det.
Och lite övrig imformation om idag är att jag är jävligt förkyld! Var inte så sjuk i början på dagen men nu känner jag mig värre. Om jag orkar och blir bättre så hade jag tänkt träffa Agnes en stund idag också. Annars ska jag bara vara hemma, bädda ner mig i sängen, titta på film och mysa!
Usch känner verkligen att jag kommer blir sjuk, tur i oturen att det är lov nu också men det är jäkligt jobbigt att missa en massa i skolan..







Nu ska jag packa sen åka till mamma vid sju.

Fredagen..

Kategori: Allmänt

Heej.
Skoldagen igår hände inte så mycke, hade HK där vi gjorde semlor och jag åt två stycken (och drack vääärldens godaste kaffe,hehe) och sen var jag så mätt heeela dagen så jag typ bara ville spy, seriöst ucsh vad mätt jag var.
Och högstadiediscot på Sandra.. Vad ska jag säga.. det SÖG! Det var ny dj där och han spelade BARA lugn musik som man inte kunde dansa till och det var ingen som sjöng i låtarna heller. Nää usch vad det sög. Vi klarade bara av att vara där i två timmar sen gick vi till McDonalds vid Coop och satt där till typ halv tolv och käkade å snackade lite. Till och med där hade dom bättre musik! Helt sjukt. Massa bilar som körde race utanför på Maxi parkeringen oxå, kulkul.. Fick i alla fall ett bättre avslut på kvällen där än vad vi hade fått om vi stannat.
Nästa gång går jag bara om det är den gamla dj:en som var innan eller om det är en ny igen, bara det inte är dom som var igår.
















16 februari 2012

Kategori: Allmänt

Tjena.
Tittade precis på klokan och upptäckte att klockan redan är över halv tio. Kännt mig jätte lustig idag..inte varit hungrig, lite seg, mådde illa, nu huvudvärk och sådär seg som man kan va när man är sjuk. Men hoppas att det bara är för att jag är trött eller av träningen.
Skola och träning är i alla fall vad jag sysslat med idag. Hade Matte prov och kemi prov idag, tror att båda gick rätt bra.
Imorn är det Sandra och jag är så sjukt fett taggad! Hoppas på en superkul kväll, fast tyvärr är Lollo och Anna sjuka :((. Om jag blir sjuk till imorn så ignorerar jag det och går till skolan och sandra oxå!




Tuffing



...

Kategori: Allmänt

Ladies, guys are sick of hearing you ask where all the ”nice guys” are. They’re in the friend zone, where you left them…

Day after Valentine´s day

Kategori: Allmänt

Hey babes.
Igår var det alla hjärtans dag, men var väl som en vanlig dag för mig typ. En rätt tråkig tisdag. Bloggade ju inte i måndags heller men då gjorde jag inte så mycket mer än ett träningspass efter skolan.
Idag hängde jag med Sanna in till stan efter skolan och woops så hade jag gjort av med 365 spänn. Och jag som bara skulle köpa för 70 spänn? haha. Men jag behövde ju i alla fall shortsen jag köpte, det andra kan ju också vara bra att ha. Köpte i alla fall ett par jeansshorts, ett linne, en mascara, hörlurar och lite godis (åt faktiskt inget godis igår på alla <3 dag, så kände att jag var värd lite godis denna lillördagen).

Alla ♥s dag i skolan:




Massa pussar !!!

.

Kategori: .

Slagg

Kategori: Allmänt

Heej!
Det var ett tag sen, men har ju inte funkat med bilder så dåsruntade jag helt i att blogga för inte kul utan bilder.
Igår slaggade jag i alla fall hemma hos Agnes och idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt typ.. Lite halvlustig dag.. Vaknade tidigt hos min fina vän, pigg å gla, sen gick jag hem, satt vid datorn, åt lite godis, åt mat, tittade på filmen I taket lyser stjärnorna och lipade as mycke, suttit och skrattat åt saker som inte ens är roliga, skrattat åt mig själv, skrattat åt roliga saker, vilat, sett pytte lite av paranormal activity 3 men efter bara ett tag så vågade jag inte se mer trots att jag endån inte hade något ljud, ätit igen, packat, åkt till pappa, fikat och nu sitter jag vid datorn! Chill söndag.







Haha lockigt hår.. hatar att ha det, fast lockarna på mig blev ju bättre än på Agnes haha♥

Onsdag, Torsdag och Fredag i bilder!

Kategori: Allmänt











Maprovet.. Yeppyepp inte mke å säga.

















Haha diss sanna? ;)<3

FUNKAR INTE

Kategori: Allmänt

Heej!
Torsdag och veckan går mot sitt slut haha. Rätt nice i skolan idag och den gick snabbare än vanligt. Efter skolan tog jag bussen in till stan och tränade på Friskis&Svettis helt forever alone med en massa okända människor. Men det var galet nice att träna! Nu har jag ätit och satt mig ner i soffan framför Halv åtta hos mig, sen efter det ska jag se på Sveriges värsta bilförare och efter det en film. Inga läxor tills imorn, wiee. Underbara torsdag!
Igår tog jag en massa bilder eller i alla fall några i skolan, rätt random bilder haha men här kommer dom bilderna från igår:

Asså jag får damp på det här!!! funkar inte att ladda upp bilder !???? står bara : Webbsidan kan inte visas HELA TIDEN!!! assså åhhhh, döööör av dethär !!!!!!!!!! Bara min dator eller är det blogg.se som har fel???????????????

For youu biaaatch♥

Kategori: Om mig

OM MIG

 

Namn: Emma Lena Victoria Olsson

Född: 21 december 1997

Familj: "riktiga familj".. Mamma, Pappa, 2 systrar (Anna & Linda)

Bor: i världen, i europa, i sverige, i småland, i kalmar, i trekanten, hemma.

Hus/Lägenhet: hus

Är du en riktig "svensson": naaa.. hur är man då? haha



JA/NEJ

 

Hatar du någon: njaa tvek på den, men gillar inte alla lika mke.

Älskar du någon: ja!

Dricker du: dricka bör man annars dör man

Röker du: nope

Snusar du: nej

Knarkar du: nej

Litar du på någon: ja

Tycker du om någon: ja..

Är du kär: ja

Brukar du dagdrömma: hela tiden

Skriver du dagbok: nej

Har du/vill du ha barn: ja! men absolut inte än.

Har du svikit någon du älskar: ja tyvärr, men inget medvetet

Har någon du älskat svikit dig: jao

Har du gjort saker du ångrar: ja mycket.

Tror du på ett liv efter döden: Ingen aning.

Tror du på spöken: jaaa

Saknar du någon: japp de gör jag

Har du blivit besviken av dig själv: ja, de har jag väl

Älskar du sig själv: Jag är den jag är, så äre

Tycker du att du är snygg: nej..

Skulle du kunna skönhetsoperera dig: jarå

Har du tungpiercing: vill ha så jävla hårt, och ska skaffa efter i sommar! :D

Har du piercing i bröstvårtan: nej och vill inte ha.

Har du piercing i navlen: JA

Har du tatuering: de kommer, efter 18 då jävlar.

Är du nöjd med dig själv: de är jag väl
Tror du att under kan ske: vad är ett under då? Jag vet inte, men det kan det säkert ?

Har du mått så dåligt så att du bara vill dö: nej.

Är du feg: haha, beror nog på vad det gäller

Är du lat: aah haha

Är du blyg: Ibland 

Går du i skolan: tyvärr.

Jobbar du: nej, eller i skolan förstås.

Är du ibland rädd för din framtid: Ja, för att den inte ska bli som jag vill och för att den kommer bli helt failad och inte alls så bra.

Drömmer du om en perfekt framtid med, barn, man/fru, stort hus: ja klart man drömmer om det, och ngn gång ska det väl uppfyllas hoppas jag

Brukar du slösa bort pengar så fort du fått dom: HEHEH ja

Är du givmild: ibland haha

Tycker du mer om att ge än att få: heheh, är jag självisk om jag säger att få? isf glöm att jag sa det, fast kul att ge oxå så jag vet inte ;)

Sover du med mer än 3 kuddar: nej två eller en

Kommer du ihåg dina drömmar: nej inte så ofta men ibland så

Kan du tyda dom: nope, men vore kul att kunna 

Brukar du spå dig själv: önsketankar ja, men annars nej. 
Läser du horoskop: japp, brukar oftast stämma på mig. (är skytt)

Har du förlorat personer du älskar: nae  
Har någon nära dig dött: inte jätte nära men 2 jag kände dog förra året.

Vad är din högsta önskan: att man kunde spola fram och tillbaka tiden, haft galet mycket pengar och levt ett drömliv!

Vad är de värsta som kan hända: att min familj eller mina närmsta vänner dör.

Vad är dina rädslor: äckliga småkryp och hmm, redovisa inför hela klassen med bara massa stödord så man glömmer hela skiiiiten.

Vad är de bästa som finns: ja.. dom närmaste och att åka karuseller! :D

Vad blir du ledsen av: hemska människor, när mina kompisar inte mår bra.. Mycket jag kan bli ledsen av.. filmer oxå och en massa mer säkert. 

Vad blir du glad av: att vara med mina vänner, de närmaste, åka karuseller, sommar, sol, bada, leva livet, ha kul! allt bra typ!

Du får ta med dig 1 sak till en öde ö, vad blir de: en båt så man kan åka tillbaka såklart.

Har du kvar gossedjur: ´nej, hade knappt några när jag var liten, bara min röda söta lilla Teletabbis:*

Leker du fortfarande med dockor/bilar m.m: nej, det var ett tag sen haha




ANTINGEN ELLER

 

Cola/Fanta: cola

Kille/Tjej: killaaaar

Fotboll/Ballet: jadu.. inget ?

Facebook/Twitter: facebook

Twillight/True Blood: ingen av dem

Hungrig/Törstig: hungrig

Duscha/Bada: duscha och bada för det är så jävla skönt att bada.

Klänning/Jeans: jeans på vinter, klänning på sommar kanske ? :)

Film/Bok: film

Samsung/Apple: apple

H&M/Kappahl: H&M!

Varm/Kall: varm

Vampyr/Varulv: vampyr

Glass/Tårta: shit, glass&tårta?

Julen/Påsken: julen

Sommar/Vinter: sommar vafan

Solsemester/Skidsemester: solsemester

Öland/Gotland: Beror ju på lite.. båda?

Sverige/USA: SVÅRT. usa. fast har inte vart där, meen båda där med kanske

MSN/Skype: Skype i mitt ♥ 

Ensam/Upptagen: jadu, upptagen? fast kan va rätt chill annars oxå men aah upptagen!

Äkta kärlek/KK: äkta kärlek

Älska/Hata: de är lättare att älska än att hata, så älska



Fuck school!

Kategori: Allmänt

Satiken. Fick omprov. I matten. Yeey taggatagga att plugga och lära mig något så jag fattar! Algebra är ju helt jävla stört, fattar ingenting. Men tror jag fattar lite mer efter matte på elevensval med Anna idag! :D Inte livets undergång liksom.
Hade ett SO-prov idag också, en måndag! Kan ni fatta?! usssccch prov på måndagar är ju bara så förjävligt. Hade liksom inte hunnit plugga i helgen och det gick inte så bra som jag trodde.. Förrut brukade jag typ aldrig plugga till SO proven för att hon har så mycket genomgångar och massa arbetsshit där man lär sig ganska mycket så då brukar jag liksom kunna skiten endån, men icke. Fast lite kunde jag, tillräckligt tror jag. Hoppas verkligen det!





De sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och de snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

Kategori: Allmänt

Dags att sova.. snart

Kategori: Allmänt

Måste verkligen sova nu! Har suttit och titat på Wallander och sen fastnade jag ju självklart här vid datorn, typiskt mig. Kommer aldrig komma upp imorn så morgontrött som jag är, och dagtrött också för den delen, men sen kan jag endån aldrig gå och lägga mig tidigt bara för att det känns så fel att somna tidigt. Får väl leva med det haha..



Natti♥

Love ya !

Kategori: Allmänt

Sundaayyy

Kategori: Allmänt

Heej♥
Har haft en jätte bra söndag idag. Började med att jag skulle vara i kyrkan vid tjugo över tio och gå ministrant vid elva men hela familjen försov sig så pappa kom ner och väckte mig vid tio över tio så kom till kyrkan vid typ 10.35 eller något sånt, så jag hann ju iallafall. Efter det drog jag hem och käkade frukost sen vidare hem till Agnes och var där till halv sex ikväll typ. När jag kom hem packade jag, duschade, åt och fixade lite anna och sen hem till mamma!
Och nu sitter jag i soffan och tittar på Wallander.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
Varit en awesome lördag idag! Sov till halv tolv och vid halv ett åkte jag till Amanda och var där till halv elva. Fast var hemma en sanbbis från typ sju och åt en mysig lördagsmiddag med familjen och sen åkte jag tillbaka till Amanda så vi såg Melodifestivalen tillsammans. Sean Banan, Dead by April & Loreen var helt klart bäst! Höll på att döda mig själv när Torsten Flinck gick vidare till andra chanse, asså hur fan kunde DOM gå vidare!? Spyr av tanken på hans hemska nummer. Blääää, han sög ju! Men harr i alla fall haft en as rolig dag med Amanda! ♥ Spelade Xbox 360, något spel där vi sjöng och ett annat där vi dansade. As kul! :D Sen var vi ute och gick i alla dom minus graderna som är ute nu vilket var alldels galet kallt! Vi höll på att dö men endån var vi utee i typ en halvtimma, till och med längre.

Igår

Kategori: Allmänt

Heej!
Igår hade jag en super mysig, rolig och trevlig fredagskväll! Efer skolan åkte jag, Louise, Fanny och Anna in till Zorbas och åt. Satt där i tre timmar lite mer och snackade om allt möjligt. Supermysigt och kul. ♥ Sen fortsatte jag, Louise och Fanny hem till Louise och där tittade vi på en film (No strings attached), åt godis, skrattade och snackade lite.
Sen när jag kom hem vid tolv var jag så trött så jag gjorde mig iordning och gick och la mig vid typ ett halv två, därför jag inte bloggade.


Åt nog minst 20 vitlöksbröd igår, så gott så jag döööör!


Mys med film och gottis hemma hos Lollo efter Zorbas ♥

Lalala

Kategori: Allmänt

Hej hej, hemskt mycket hej!
Fredagen närmar sig och jag är riktigt taggad på en mysig fredag med fina tjejkompisar!
Idag var skolan rätt rolig faktiskt, tror jag haha. Nu sitter jag och tittar på några program på tv6play istället för att plugga judendom. Får väl göra det lite i helgen kanske (?) eller på måndag innan provet. Kan rätt mycke tror jag, eller hoppas. 

 

vill inte sova

Kategori: Allmänt

Heejsan!
Skola idag, rätt chill fast varit jävligt trött. Somnade på bussen till skolan, sen hade vi svenska första lektionen och där satt jag bara vid datorn hela tiden, hmm.. sen minns jag inte mer haha. Mitt minne är ju alldeles för kort, blir rädd för mig själv haha. Men aja sen hade vi några lektioner till, just det idrott, oxå väldigt chill.. Fast hände en hemsk sak med Malin så hon fick åka ambulans typ.. 
Efter skolan så åkte jag och Agnes in till stan och fixade lite grejjer oså.. :) Sen så träffade vi Jasmine inne på Mcdonald´s så då satt vi och snackade med henne där i typ en halvtimma och sen åkte vi samma buss hem + att jag fick lite sällskap en bit hem för hon bort bortåt mig och sen hade jag ännu mer tur för Anette kom där i gatan påväg hem så då slapp jag gå hem i kylan hela vägen. ;)




Yeah man ♥

Haha, tittade upp typ varför jag är trött hela tiden.

Om man ofta sover för få timmar per dygn blir man förstås trött. De flesta behöver 6–8 timmar per natt. Trötthet kan också bero på en dålig sömnkvalitet.

Symtom:
Seghet √, trötthet √, dålig reaktionsförmåga, huvudvärk √, koncentrationssvårigheter √, sämre minne √, viktuppgång.

Har liksom allt utom två saker av detdär, MÅSTE SOVA MEEEER! fan.

1 Februari

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Första februari.. Hoppas att det blir en bra månad! Sitter just nu i skolan och har svenska lektion, chill för vi ar vikarie och då kan man ju bara ta´t lungt vid datorn.
Gammal bild från arkivet :).