partyqueen

Fuck it å ba pusha

Kategori: Allmänt

Drar snart in mot Kalmar för att träffa Daniel. Valborg har verkligen iiiiiiintee blivit som planerat, men aja. Vetifan vad jag ska göra åt saken.. Åker i alla fall t kalmar nu! Hoppas att ni får en fin valborg! Vädret e ju asnice!

Wtf am I doing ?

Kategori: Allmänt

Högt bud på att bara vara hemma hela fucking Valborg! För jag orkar inte, jag pallar inte detta.

Valborg

Kategori: Allmänt

Hejsan..
Hade inget internet igårkväll så därför jag inte bloggade mer. Höll på typ hela kvällen till 12 eller nått med att flytta det sista från lägenheten och packa upp massa grejjer på mitt rum. Men nu är det färdigt och alla mina saker är på plats. Nice. Nu har jag precis duschat och ska väl snart fixa mig. VALBORG idag juee! Har inga direkta planer. Allt har bara blivit så jävla fel idag men jag hoppas att detta tillslut kan bli en bra valborg.



Ledig imorn, woop woop

Kategori: Allmänt

Tjolax!
Kom hem från Louise för ett tag sen, varit hos henne sen 2 idag. Varit en nice söndag. Steg upp vid halv 1 imorse och åt frulle, fixade mig sen stack jag till Louise. Nu ska jag snart åka till mamma, till huuuuus! Har flyttat nu:).



Blocket

Kategori: Allmänt

Tjena, fastnade på blocket i nån timma. Wtf, blocket av alla sidor haha. Suttit och tittat på massa A-traktorer, så grymt mycket snyggare än mopedbil så det är fett mycket mer värt med A-traktor än mopedbil känns det som.. Aja, hittade i alla fall några som jag verkligen skulle kunna tänka mig haha. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se på Bigbrother sen ladda ner några fler filmer.

You can just love it

Kategori: Allmänt

Kom hem nu vid 22.00 från cruisingen i Nybro. Grymt kul var det, som det alltid är. Nu ska jag käka ett äpple, sminka av mig och göra mig iordning för sängen, krypa ner i sängen och titta 2 avsnitt av Bigbrother sen lyssna på musik och sen sova. Samtidigt ska jag ladda ner några filmer också, måste ha några nya.


- Jag är en riktig raggare, raggare, raggare

- Och med min gamle jänkare glider jag fram

Mot raggar cruising i Nybro !

Kategori: Allmänt

Hej hopp

Kategori: Allmänt

Läget denna lördag? Här e läget vädligt bra tycker jag, vädret kan ju vara bättre men annars äre mycket nice. Har varit med och tittat på pappas enduroträning (cross) idag så kom hem vid typ 2. Mina kusiner var oxå där, min ena kusin kör oxå men medans pappa och kusin körde satt jag och snackade med min andra kusin, massa skitsnack blev de, trevligttrevligt :)))
Nu har jag typ nästan precis duschat och fixat mig, ikväll är det Nybro som gäller! Crusing, ska dit med Sanna. Åker några varv med pappa och sen får vi se om det regnar eller om vi kan gå runt där lite.. Ha en bra lördag!




Sööööötaaaaaa lamm vi har

Jag mår bäst vid din sida.

Kategori: Allmänt

Sitter nu i sängen efter en bra fredag. Har kört massa fyrhjuling med både Louise och Sanna och även lite film med Sanna. Sen har jag tittat på dom avsnitten av Bigbrother som jag missat och nu sitter jag och lyssnar på en massa bra låtar. Blir att sova om ett tag, ska upp vid halv 8 eller 8 imorn, fast känns helt okej faktiskt. Puss♥

Nice life

Kategori: Allmänt

Hej babes.
Chill i skolan idag, fredagar är ju alltid ganska chill. På hemkunskapen så hade halva gruppen prov och dom andra fick gå till Ica, jag har provet nästa vecka så jag gick till Ica med några andra och köpte lite lönn, en bulle, ett vaniljhjärta och energidricka. Haha, jävlar vad lönn jag käkar, men äter inte så mycket i skolan endån. Eller inte denna veckan iaf.. Efter skolan drog jag och Sanna in till stan och solade solarium, as gött! Första gången i mitt liv jag gjorde det och kommer göra det nååågra fler gånger. På söndag eller måndag igen och sen efter det en eller två gånger till typ. Nu kommer pappa snart hem med Thai-mat och senare blire att va med nån å köra lite fyrhjuling.



För idag är det torsdag

Kategori: Allmänt

Hey där!
Torsdag idag och veckan flyter på rätt snabbt tycker jag. Fick se våra engelska prov idag och det lyser omprov om att, får väl se om jag får tillräckligt många poäng nu efter hörförståelsen som vi hade idag.
Danne och Jonte kommer till Trekanten ikväll så blir väl snart att dra in till Trekanten och sen får vi se vart vi hamnar.

Lönn lönn hemskt mycket lönn!

Kategori: Allmänt

Varit på konfan, var helt okej. Snackade om den dagen då vi konfirmeras, fikade och gjorde typ några uppgifter.. Efter det stack Sanna och jag till Ica och köpte en jävla massa lönn för över 100 spänn haha. Gutt! Sen efter det så GICK jag hela vägen hem och det tog typ 40 minuter, lite mer kanske. Så nu är jag värd godis. Jajemän.
När jag kom hem så käkade jag middag, himla gott vare. Hade bara käkat 2 bananer innan idag.
Och just nu sitter jag och tittar på dom Bigbrother avsnitten jag missat och lönnar godis.


Lönnet jag och Sanna köpte haha, gött mos .

Cp-väder

Kategori: Allmänt

Heej!
Hemma från skolan nu, sitter här i sängen med Sanna och vi ska snart iväg på Konfalektion, åååå, hata. Har varit en sjukt hemsk dag idag också, trots att det är onsdag. Trodde inte att jag skulle orka med hela dagen, var så sjukt nära att jag stack hem vid 11 tiden.. Dom som hade "glömt" gympakläder till idrotten var tvunga att gå ut och vafan, REGNET ÖSTE NER så jag var så sjuuuuukt jävla äckligt sur, arg och jävligt lack. Riktigt jävla arg var jag på riktigt, ville bara slå ner vår gympalärare, spy på vädret, raka av mitt fula lockiga hår, slita sönder mina dyngsura kalla kläder, ta av mig skorna och sluta frysa. Asså fyfan, sen engalska prov direkt efter den lektionen och eftersom att jag var så jävla sur å allt sånt så borde jag kanske förbereda mig för ett omprov. Var färdig på 10 minuter och gjorde verkligen inte noga, tänkte inte ens, bara skrev.




Under ett vindskydd vi hittade i skogen, riktigt härligt att sitta där och se regnet ösa ner... eller ?? FYFAN.

Min dag blev i alla fall räddad efter skolan, träffade Daniel en pyttestund i Smedby, så himla värt. Nu e jag happy girl igen!

Och nu: Skyyyyypeeeeee

Kategori: Allmänt

Hellluuu!
Shit, fullt upp idag känns det som, awesome. Nä men efter skolan stack jag direkt in till stan och letade som en jävla galning efter ett par jävla jeans, har bara ett par jag använder så var tvungen att ha ett par nya! Efter att sprungit in och ut, tagit av och på alla kläder typ 100 gånger så hittade jag tillslut ett par jeans på Ginatricot, sen var det bara att skynda sig till bussen för att hinna med den tillbax till skolan för att ha utvecklingssamtal och det gick prima ballerina typ. Vet ju redan vad jag ligger på för betyg och sånt shit så aa.
När jag kom hem från utvecklingssamtalet skypade jag lite sen gav jag mig ut och körde fyrhjuling, var ett tag sen så det var så sjukt jävla underbart nice asså! Älskar´t! Nu har jag precis kommit ut från duschen och redo för några timmar i skype igen! Puss på er!




As nice tattoo jag gjorde idag hhaha:D

.

Kategori: .

Men puss på er

Kategori: Allmänt

Tjoobre, sitter i sängen å ba chillar. Snackat med Danne i skype men nu är han ute och kör moppe, vill oxåååå haaaaaaaaaaaaaa NUUUUUU, fast A-traktor då va, eller moppe. Vet inte än haha. Aja i alla fall, tror jag kommer vara sjukt pigg ikväll och inatt, känns som det. Just nu i alla fall.


Mobilladdaren och headset i högsta hugg, alltid. Så jeffla niice.

Bara hold kjeften på deg!

Kategori: .



Hahah, asså orkar inte mer!

Jag är inte ett måndagsbarn

Kategori: Allmänt

Tjena!
Måndag idag och det är ju chill. Sjukt jävla trött. Har bara sovit i 2 timmar inatt så när jag kom hem från skolan la jag mig och sov i lite mer än en timma så nu hoppas jag att jag klarar av ännu en lång natt!:D Yeey, nice att va vaken länge men sen på dagen är det inte lika härligt, men de e nice endån! Ganska chill i skolan idag faktiskt, dagen gick snabbt och imorn är det redan tisdag, eller okej det är ett jävla tag till men i alla fall. Längtar till onsdag och nästa vecka!



♥.

Kategori: Allmänt

Du är så mycket mer än bara nånsin vackert jag vill titta på. Ett sms från dig ger mig en känsla som jag inte trodde fanns. Du är den enda för denna känlsan. Ska aldrig lämna, snälla låt aldrig denna stund ta slut. Då du ser på mig och då jag ser på dig är det som om världen stannar till. För när jag e med dig o och du e hos mig vill jag bara va i dina armar. Du får mig falla handlöst ner. För jag älskar denna känslan. Att se ditt namn på min display när jag vaknar är nog det bästa men det värsta är att jag saknar din röst så fort du lägger på, din värme varje gång du går. Älskar dej♥

Söndags mys med älskling

Kategori: Allmänt

Heej!
Mår så jävla bra just nu. Idag vaknade jag vid halv 12, packade ner allt från mitt rum typ och sen duschade jag sen stack jag iväg med 15.45 bussen med Sanna för att träffa min älskade danneboiii♥ och Sanna för att träffa jonte :)). Var supermys och kuuul!





Mys-lördag

Kategori: Allmänt

Heej!
Haft en asbra lördag. Steg upp vid 9, åkte med bussen till stan vid halv 10 med Amanda och var inne i Sporthallen och tittade när Louise & Fanny tävlingsdansade där. Kom hem sen igen vid 3 och då hängde jag med Amanda hem, snackade och sånt sen drog vi till Pizzerian och köpte kebabpizza. Strax efter 6 så drog jag mig mot busshållplatsen igen och åkte in till Kalmar för att träffa Daniel och Jonte med Sanna. Myyyys vare, som vanligt! Nu sitter jag och skypar med Danneboiiiii och ska väl snart kanske sova, eller näe jag vet inte.

 







Hah

Kategori: .

Ich liebe dich

Kategori: Allmänt

Heej. Fan. Typiskt mig att alltid bestämma att jag ska dygan dom dagar då jag verkligen inte borde det. Ska upp tidigt imorn. Men ska dygna inatt. Eller försöka. Har snackat med Daniel nu i skype as länge, nån timma och ska dygna med han och Jonte tills jag somnar, vilket jag då inte ska göra förhoppningsvis.

Mumma

Kategori: Allmänt

Kan ni gissa vad jag åt förrut? Stekt banan med kolaglass! Sååååå gott, äter typ aldrig det så smakade smaskens. Älskar stekt banan (typ exakt som friterad banan).


Stekt banan med kolaglass!

Let´s dance

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på Let´s Dance med mamma. ÄLSKAR ANTON! Han äger ut alla andra så jävla hååårt. Snygg så in i helvete är han också, och grym på att dansa samba!! Shit♥♥♥


Anton Hysén , såååå snygg.

Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben


BH - Lindex 75:-


BH - Lindex 75:-


Topp - Ginatricot 60:-


Bikiniöverdel - H&M 149:-


Bikiniunderdel - H&M 99:-


Rakhyvlar - H&M 60:- Rakgel - H&M 40:- Läkerol - TGR 10:-


Tröja - Ginatricot 149:-

Bilderna blev sjukt dåliga, allt har mycket starkare färger IRL..♥

Yeah, I feel great!

Kategori: Allmänt

Heej!
Haft en asbra fredag faktiskt. Direkt efter skolan åkte jag in till stan med mina bästa tjejor, Louise, Fanny och Anna! Vi shoppade på stan och sen satte vi oss och åt på Zorbas i några timmar och bara snackade och käkade. Haha Lollo och jag gjorde världens sjukaste sak verkligen, bästa tjejen!Älskar dej!
Hittade en massa i stan idag oxå, trots att jag inte hade alls mycket pengar! Är verkligen så jävla pank!!!!!! haha shit, klarar inte av det. Måste hitta på något så jag får pengar snart fan. Kommer upp bilder på allt senare.
Nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och titta på Let´s dance med min jobbiga mamma, hon snackar 24/7 med mej, vafan är det med henne liksom!? Pallar inte haha..

VARNING FÖR SJUKT ÄCKLIG BILD, DEN 2:A! PÅ EN SPYA I BUSSKUREN HAHA, ÄÄCKLIIIGT

Regnade imorse.. blää!


Nice med en stinkande spya i busskuren


Det kan ju diskuteras haha..

Fredag och jag hinner sitta vid datorn..

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Fredag idag och det känns som att det kommer bli en asbra dag! Steg upp vid 5 imorse och nu har jag duschat, sminkat mig och klätt på mig. Ska snart äta och fixa håret sen är det redan dags att dra mot bussen för skolan. Det regnar ute idag, suuger dase!! Hatar regn för mitt hår blir lockigt då och jag vill jue ha platt!
Efter skolan drar jag, Anna, Louise och Fanny in till stan för shopping och en mysig restaurang middag med en massa snack. Sen kanske jag ska till Daniel efter stan också ett tag.



Ha en bra fredag allihop! ♥

HAHA

Kategori: .

PussN

Kategori: Allmänt

Varit hos Louise i några timmar ikväll, underbart att få va med min käraste vän! JaoJao, vi tittade på Bigbrother, snackade och aa lite allmänt sissådär. Nu har jag sminkat av mig och sitter i mjukiskläder med datorn och gör detta inlägg samtidigt som jag messar och lyssnar på musik. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, eller tidigare kanske jag ska säga för imorn ska jag upp tidigt som fan för att duscha och hinna fixa mig, får väl gå upp vid halv 6 och jag fattar inte hur jag ska komma upp så tidigt!? Jag är ju den morgontröttaste varelsen på hela jordklotet kan jag lova!


Värdelös film i skolan idag som man inte fattade ett skit av.. Chilllll! 


Fiiint mobilskal

Jo men visst...

Räddaren

Kategori: Allmänt

Heeeej!
Kom hem för typ en timma sen, inget speciellt som hänt i skolan. Redan torsdag, kan verkligen inte fatta att det gått så snabbt!? Redan fredag imorn jueee, läängtar! Hoppas det blir en bra dá, om den blir som jag tänkt kommer den bli ganska så väldigt bra faktiskt.



Nu ska jag antagligen bara tråka resten av hela kvällen.. Kanske försöka snacka med mamma om att jag så jävla jättegärna verkligen vill pierca min tunga, innan sommarn till och med? Sen försöka få lite pengar så jag kan shoppa det jag behöver imorn. Typ det enda jag har att "fixa" ikväll. Jippie, Louise messade precis och räddade förhoppningsvis min kväll, ska träffa henne senare!! Häääärligt! Puss .

Mår bäst vid din sida.

Kategori: Allmänt

Har precis målat naglarna, blev så sjukt jävla misslyckat haha! Ashemskt, bud på att ta bort till och med men det pallar jag inte. Va as lite nagellack kvar och typ helt tjockt och kladdigt, nä usch. Sämsta nagellacket ever. Ska snart sminka av mig och sen bara ligga och messa i några timmar, men just nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver. Just det, rensade min garderob förrut också, två helt överfulla kassa, underbart!




Nice som fAn!

Kategori: Allmänt

Heej på er!
Galet chill dag det varit idag! Mycket bättre än igår! Hade håltimma på idrotten idag så vi brudar stack in till Kalmar och käkade lite glass på Mc Donald´s sen gick vi in på Coop och körde lite kundvagnsrace där inne och köpte Dragon ägg (Dragé ägg). Sen stack vi tillbaka till skolan, kom typ 20 minuter för sent men eftersom vi hade en helt blåst vikarie så fick vi ingen frånvaro, gutt! Efter den lektionen sen så åt vi dragooooooon ägg, go lunch, slapp äta den äckliga maten som var idag. Sen chillade vi bara igenom hela dagen^^. As nice med massa vikarie och sånt denna veckan, nästan vikarie på alla lektioner. Film på tyskan idag oxå, fett gutt!

















Låttips!;)

Kategori: .

Goa gubbs!





.

Kategori: .

When drugs don't work no more, you get high on life!

HÅLTIMMA

Kategori: Allmänt

Har håltimma så sitter nu på bussen in till stan med Louise,Anna,Sanna,Fanny,Agnes,Julia och Moa. DETTA E NICE !

Fucka med mig

Kategori: .

Hej Hej Hej, vill du ligga med mig? Vill du fucka med mig? Säg hej till mig nu.

Chillar lite

Kategori: Allmänt

Hey där!
Sitter i sängen nyduschad och käkar äpple. Klockan är redan över halv 11 så hoppas mitt hår torkar snabbt så jag kan lägga mig ner i sängen och bara messa och titta på Tv tills jag somnar. Råkade ta en powernap lite tidigare idag i typ en timma så är ju inte trött än i alla fall.


Trött tjej precis innan hon somnade.

Tisdag?

Kategori: Allmänt

Heej!
Lite piggare, lite gladar. Blev tillslut, eller än så länge en bra tisdag trots allt. Ser ljuset där borta.......haha.. AJA, min fb funkar inte just nu och jag vill bara gå och dööööö, FAN !!! Jag har dött liksom.
Har annars bara varit i skolan idag och har fortfarande inte fattat om det är måndag eller tisdag.. hmm.. Känns verkligen inte som tisdag! Fortfarande inget plugg så ikväll ska jag bara chilla, som vanligt^^.



Sug-dag

Kategori: Allmänt

Dagen suger, hårt. "Humöret" börjar bli bättre nu men innan har det bara varit massa skit och jobbiga saker, hatar när man saknar någon så mycket att man typ vill dööööö......... Vill bara åhh, vet inte vad jag vill.
Random inlägg ...

Du lyfte min person

Kategori: Allmänt

Hos min bejb

Kategori: Allmänt

Hej!
Kom hem från Daniel nyss, härligt att träffa han igen, saknar han sååå! Nu ska jag lyssna på musik och kan ni fatta!? Jag har inte en enda läxa, sjuuuukt härligt. Hoppas hela veckan fortsätter så!
Övrigt så avslutade jag mitt lov vid 3 inatt då jag somnade, underbart! Har inte varit tröttare än vanligt så det e nice!



Klarvaken!

Kategori: Allmänt

Goderafton!
Sitter i sängen, precis druckit Redbull och nu dunkar jag as go musik i lurarna samtidigt som jag messar med fina människor. Ska se de 2 avsnitten jag missat från Bigbrother oxå innan jag somnar, mys. Nu måste jag fortsätta chilla:P jag mår braaaaaaa! Hihi, puss!

"Låttips" ..

Kategori: .

Bjuder på 2 låtar med mycket fina texter..



SLUT PÅ LOVET OM 4 TIMMAR !!!

Kategori: Allmänt

Heej!
Hos mamma nu. Var med Sanna i nån timma och sen cyklade vi mot kyrkan och nu sitter jag här typ. Lyssnar på musik och ska ha ett fett chilligt slut på lovet hade jag tänkt! Längtar galet till imorn btw, efter skolan... :******

Knas-söndag

Kategori: Allmänt

Tjeeeena!
Ändrade planer, ännu en gång! Haha.. Sanna kommer snart till mig, härligt. 
 

Fuck facebook!

Kategori: Allmänt

Min facebook kan bara dra åt helvete!

Ao

Kategori: Allmänt

Blir inte att dra in till Kalmar. Ska istället va med Sanna och Louise idag och senare även gå till kyrkan. Blir en bra dag endån, saknar redan mina fina vänner!



.

Kategori: Allmänt

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, and a lady with class.

Kategori: Allmänt

Heej!
Vaknade upp bredvid världens finaste vän imorse. Blev tillslut så att jag sov hos Louise. Var med Louise & Fanny igårkväll och sen stannade jag bara hos Louise. Idag fortsätter jag nog dagen med att åka in till världens finaste kille, om jag hinner men det hoppas jag.


...

Ha en bra söndag!!

Din mamma!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Fyfan för denna dag asså! Sämsta jävla lördagen på länge! Vaknade sent, har ont i hela min höra sida av kroppen, från nacken till röven typ, bad hair day, tråkigt, inte haft något att göra, Lollo kan inte sova över, ingen som kan va, sorgliga låtar. Asså shit!!!!! Kan det bli värre!! Och just det, saknar min finaste något extremt också! Imorn måste fan bli en bra dag!



Fina låtar..

Kategori: Allmänt

Shit.. Det är helt sjukt vilka fina låtar jag hittat på Youtube precis.. Suttit och laddat ner rätt många av dom till Itunes, så sjukt fina texter att man typ sitter med tårar. Sinnes. Kan lägga upp några av dom senare kanske.

.

Kategori: .

Morsning korsning

Kategori: Allmänt

Hej!
Eller för mig Godmorgon, men tror bara att det är jag som sover såhär länge.. Fan, vaknade i alla fall för typ en halvtimma sen och måste väl snart göra mig iordning och sånt.
Tror att Louise och jag ska slagga inatt, hoppas.

Dygna?

Kategori: Allmänt

Satan vad trött jag är nu, dunkat musik i hörlurarna och tittat lite Bigbrother. Nu ska jag snacka med Danne i skype och försöka dygna, hur fan ska jag lyckas utan att somna? Får se om jag orkar överhuvudtaget, har ju sovit så jävla lite hela denna veckan.  



Blogglista

Kategori: Om mig

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Emma Lena Victoria Olsson

2. Korrekt ålder? - 14 år och typ 4 månader

3. Längd? - 163 cm typ

4. Vikt? - Venne riktigt

5. Smeknamn? - Emma

6. Vart bor du? - Kalmar

7. Vad gör du på fritiden? - Träffar awesome folk och har kul.

8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Inte en aning..

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Mina händer och mycke mer, fast tänker inte så mö på att

10. Vad är du mest nöjd med? - Donno

11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - ehm.. uppfattning.. venne ?

12. Vad vill du jobba som äldre? - Klädesbutik skulle jag tro, annars ingen aning.

13. Hårfärg? - Brunett men min naturliga hårfärg är blond egentligen

14. Ögonfärg? - Grön

15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Kommer inte på just nu

16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ibland

17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - som vanliga människor, haha nej vet faktiskt inte..

18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Smink!!

19. Någon vana? - Bita på naglarna, fast har typ nästan slutat med det nu igen (y)

20. Lyckotal? - Inget, haft en gång men minns inte om det var 12 eller 21

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Louise

22. Hur många nära vänner har du? - hm, typ 5-6?

23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - haha nej , "alla känner alla" i mitt område hahhah

24. Vet många personer vem du är? - Ingen aning

25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Vet inte

26. När var du senast med någon kompis? - Idag

27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Ne

28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Louise

29. Vem sov senast hos dig? - Louise

Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? - Ja

31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Spelar ingen roll

32. Är du kär? - Ja

33. Tycker någon om dig mer än som vän? - ja...

34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja

35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Till döden, klart;)

36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Ja , men mest personlighet

37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - vet inte, beror på

39. I din klass? - nä

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Ja

41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Aa

42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja

43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja

44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja

45. Har du pussat den du tycker om? - Ja

46. Har du pussat någon inför folk? - Ja

47. Kysst någon inför folk? - Ja

48. Hånglat inför folk? - Ja

49. Vem var ditt första hångel? det ni;)

50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 2

51. Vem är ditt bästa strul? - Danneboiii

52. Och vem är ditt senaste? Danneboiii

53. Ditt snyggaste hångel? Och där meeed

54. Skäms du över att hångla inför folk? - Ne

Tankar & skit:

55. Har du någon fobi? - spindlar, ormar, äkliga insekter och spyor..

56. Har du någon allergi? - Nötter och pollen tror jag

57. Vad tänker du på innan du somnar? - Allt, just nu min fina

58. Vad är de första du tänker på när du ser en person?- olika, men kläderna och utseéndet
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

59. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Båda!

60. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda?

61. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Beror på men bästavän

62. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Vet ej?
Vad väljer du?

63. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13

64. Vänskap eller förhållande? - Båda.

65. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Haha jag vet inte, men han ska ju vara snäll mot mig!

66. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - bådaa ? :)

67. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13
Skulle du?

68. Kunna byta liv med någon? - njae vet inte, triv bra med mitt trots att det finns dom som har det ännu bättre

69. Isåfall vem då? - vet ej

70. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Allt, men först prova å kissa

71. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - nä..

72. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja

73. Kunna sova ute på vintern? - Jaa

74. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Thailand eller new york

75. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Absolut inte på droger iaf.

Klädstil:

76. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Ne

77. Vad klär du dig i oftast? - Det jag har och tycker om

78. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Vet inte..

79. Klär du dig dyrt? - Nejdå

80. Vad kör du på: Vanligt för det mesta

Senaste 48 timmarna har jag?

81. Pussat någon? - Ja

82. Haft sex? -nä

83. Fått en kram  av en helt okänd? - nä
84. Ringt någon? - Ja

85. Blivit uppringd? - Ja

86. Funnit kärleken? - Jao mayybeee that :´))

87. Kollat på google? - Ja
SISTA FRÅGAN! 88. Hur lång tid tog detta? - Ingen aning, kunde inte nån sagt att jag skulle tittat på klockan?

Good feeling!

Kategori: Allmänt

Fyfan vad bra jag mår, var sjukt längesen allt varit så bra. Haft en helt underbar dag också. Träffat Danne och ikväll varit med Louise & Sanna, och nu sitter jag och lyssnar på så GRYMT bra musik!!!!! wihooooo!!! Fattar inte att jag mår så grymt bra. Värsta bästa känslan i hela kroppen!


.

Kategori: .

You are a cinema, I can watch you forever. ♥

Bara min

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!
Hemm från Louise nu, varit med henne och Sanna. Gjort lite allt möjligt, jäkla kul var det iaf. Nu ska jag lyssna på musik, sakna min pöjk, titta på BB och chilla.♥

U smile, I smile

Kategori: Allmänt

Ska snart käka, ikväll blir det nog att dra t nån kompis. Inte riktigt planerat till 100% men annars ska jag bara mysa hemma helt själv :(.


Fiin vän jag har♥

You know what´s beautiful? Read the first word again.

Kategori: Allmänt

Hej.
Kom precis hem från Daniel och Jonte. Varit där typ hela dagen. Hur mysigt som helst♥
Var på vårdcentralen imorse också och fyfan vad sprutjäveln gjorde ont, aja bara 2 kvar nu.


skräckfilm, yeah


Det pirrar..

Kategori: Allmänt

Funderar starkt på att bara lägga mig och sova, skulle vara ganska värt faktiskt. Eller i alla fall sminka av mig och så och sen ligga med datorn i sängen, får se hur jag gör men antagligen kommer jag väl sitta här med datorn som en mupp utan något att göra.  Är ju ganska trött så sängen är rätt lockande..
Imorgon ska Louise och jag va med Daniel och Jonte igen, myys.

Mitt dampbarn<3

Kategori: Allmänt

Tjoo bree!
Fryyyser. Cyklade hem från Amanda och kom hem för en stund sen. Hade verkligen kul haha♥
Nu ska jag bara chilla ikväll med en Redbull och Pringles! Fan va lyxxxxx.
Ska upp tidigt som fan imorn igen för ska till Vårdcentralen och ta dendär livmoderhalscancer sprutan typ. Asså hjälp:o haha vafan jag hatar sprutor! Men TAGGAR i alla fall!.....eller? ........ JO men viiiissssstttt.




Nice try. haha!



Söta bilder? Jo men viiisst!

.

Kategori: Allmänt

Smile like you´ve never cried, fight like you´ve never lost, love like you´ve never been hurt, and live like there´s no tomorrow.

Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben


Accent - 79kr


Ginatricot - 249kr


H&M - 40kr

Wanna sleep? Ohh yesss!

Kategori: Allmänt

Heej!
Är hemma nu. Slaggade hos Louise inatt och redan vid halv tre tvingade hon mig till att vi skulle sova och hon somnade direkt medans jag låg där med min mobil i nån timma haha. Idag känner jag dock att jag borde somnat när hon somnade för fyfan vad trött jag är! Har typ inte sovit nånting på hela lovet. Bara 4-5 timmar varje natt så inatt ska jag gå och lägga mig när jag blir trött och vakna när jag vaknar ← logiskt?.
Åkte in med bussen halv tio till stan och mötte upp syster på Baronen. Snackade, shoppade och fikade. Jätte trevligt var det!♥
Nu ska jag snart cykla till Amanda och va med henne ikväll, myyyyyyycket kul ska det bli för det var verkligen längesen!


Söta.. och jag har fjong hahahah, göölllliiiiiggggtttt!


Gulligt av Daniel och Jonte däär:)) hah

Natthumor

Kategori: .

för jo jag är bääst!

Kategori: Allmänt

Tjo bajs.
Sitter och käkar Kex choklad och skypar med Mohamad, ska snart joina sängen funderar vi på. Pusspusss på er!



Btw, har uppdaterat min mobil, NIIICE!

Update

Kategori: Allmänt

Precis tittat på Bigbrother och nu äre dags för datanördarna att röja internet, ehm typ så ja.. Får se när vi däckar.. haha.

Hej från Lennart och Majvor!

Kategori: Allmänt

Tjoosan
Sitter hemma hos Louise och vi fjollar oss med våra datorer, jajamen! Lennart och Majvor style vettni! Ska snart snacka skype med Danne och Jonte, men just nu sitter vi och fjollar och snackar lite samtidigt som vi kör Lennart & Majvor stylE!!!!!! Hell yeah!




Pizzakäk , oh fyfan säger jag bara! Satt som smäcken!

Härliiig dag

Kategori: Allmänt

Heej♥
Kom hem från stan för ett tag sen. Åkte in med Louise vid halv tio idag till Daniel och Jonte. Tittade på film och myste, asmyysigt. Sen åkte Lollo och jag vidare till stan vid typ kvart i 3 och gick där till tjugo i 6. Köpte bara en eyeliner, men ska till stan imorn med så då ska jag shoppa lite mer hade jag tänkt.
Glömde min mobilladdare hos Louise så kan inte ladda upp bilder från idag men kan göra det senare ikväll för ska nämligen slagga hos min fina vän Louise inatt.


Ett litet collage från nyår, känns som att det var ett jävla tag sen men är ju faktiskt "bara" 4 månader.

Nu: Bigbrother. Sen: Film.

Kategori: Allmänt

Gó kväll!
Ska snart sminka av mig och sen lägga mig i sängen och titta på BigBrother och efter det kanske en film också! Grejjen är bara den att jag kommer vara så sjukt trött imorn hos Danne & Jonte men vi ska bara se på skräckfilm så då kan man ju sova lite kanske;).

.

Kategori: Allmänt

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, and a lady with class.

.

Kategori: Allmänt

Smile like you´ve never cried, fight like you´ve never lost, love like you´ve never been hurt, and live like there´s no tomorrow.

.

Kategori: Allmänt

Never erase your past. It shapes who you are today and will help you to be the person you will be tomorrow.

Men...heeejjj ?

Kategori: Allmänt

Kom hem från Louise precis, nu ska jag bara chilla. Sova rätt tidigt idag eller dygna för jag ska i alla fall cykla hemifrån vid 7 imorn till Louise. Ska fixa mig och äta frulle där och sen tar vi bussen in till Kalmar för att träffa Daniel och Jonathan och sen vidare in till stan på eftermiddan! Gött.

;*

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till älskade, saknade Lollan!!! PUSSSSS

Vill ni ha en frågestund?

Kategori: Allmänt

Tjenixen igen alla goa männsikor! Jag funderar nästan på att ha frågestund snart? Vill ni det? Annars fixar jag nån frågestund i början på nästa månad.
Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag håller på och fixar med lite bilder och sååå.. Väntar på att Louise ska komma hem också så jag kan ringa och snacka med henne, har så sjukt mycket att prata om, var ju liksom 2 dar sen vi sågs!?



Tiisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Shit så underbart att vara vaken tidigt för en gångs skull, borde alltid stiga upp tidigt. Fast skönt att sova också, men nu har man ju hela dagen att leva!:D Pratade med syster och bestämmde att vi ska träffas påtorsdag istället på stan. :)
Har redan andra planer på G, ska träffa Amanda vi typ fyra tiden så funderar på om jag ska göra något nu innan
eller bara vara hemma..

Soova snaart!

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på Bigbrother, sen blir det att sova direkt efter det. Ska upp hyffsat tidigt imorn för att göra mig iordning och sen träffa syster♥

Vi är så söta!

Kategori: Allmänt


Älskar dej stumpan! ♥

Chillidilligdag

Kategori: Allmänt

Tjoobiiiee.
Måndag och det har varit en riktigt chill dag! Steg upp vid tolv, fixade iordning mig och käkade frulle till typ kvart i 2 sen drog vi till vårt gamla hus och var där ett litet tag, sen vidare till Glasporten och åt god thai-lunch! När vi kom hem sen igen så kom Sanna till mig ich var här till typ 8 ikväll, sen har jag bara chillat vid datorn och nu kom jag precis hem från gamla huset igen efter att varit och tittat på alla de nyfödda lammen.

Nattugglan här jaoo

Kategori: Allmänt

Tjabba!
Sitter i min säng pigg & hungrig. Klockan är över 4 och jag är livrädd för att vända mitt dygn. Eller okej där ljög jag. Det är okej om jag vänder mitt dygn, men vill helst inte det. Är ju inte så himla kul att sitta ensam vaken hela nätterna liksom? Fast i och för sig är det jävligt chill det med, men måste typ försöka gå och lägga mig snart så att jag inte vänder på dygnet. Asså det är så grymt  underbart att vara uppe såhär länge, var längesen jag var det faktiskt, uuuunderbart!

..

Kategori: Allmänt

Kom hem från Louise för ett tag sen och nu sitter jag och lyssnar på lite musik samtidigt som jag snackar med folk i skype! Awesome kväll endån tillslut! Trodde att kvällen skulle suga efter att jag läst mina omdömen haha, dom var väl sådär, eller aa jag vet inte. Har väl inte gjort det bästa för mina omdömen i skolan denna terminen, men ska ju försöka att bli bättre på det dåva hade jag tänkt. Men det är ju inte än dåvaaa.. Nu är det looooov! wihooo!

Bääääästa kvällen!

Kategori: Allmänt

Heej på er!
Jag är så galet hispig idag! Hade en helt sjukt jävla grym kväll igår! Wohooooooo asså! Absolut bästa på länge! Haha galet..... Var på Club nordic och det var grymt mycket härliga människor där! Shit vad kul jag hade!
Aja idag sov jag ut ett tag i alla fall och sen var jag tvungen att dra till kyrkan, tittade på ett dop där med och sååååå.... Vet inte riktigt vad som händer senare idag, kanske drar in till stan och träffar några ikväll eller något om jag orkar.
Färgade mitt hår i fredags också ju och jag är sjukt nöjd! Trivs verkligen bättre i brunt hår!









Bästa kvällen!

Kategori: Allmänt

Tjeeena!
Har haft en så sjukt bra kväll, bästa på länge! Wohoo!

FÄRGA HÅRET!!!

Kategori: Allmänt

Tjenixen!
Sorry att jag bara mobilbloggat de senaste dagarna och lite sämre med bilder och sånt men aja.. Idag är det första dan på PÅSKLOVET!!! yeey! Typ 10 dagars ledighet eller nått, hur skönt som helst!
Snart kommer Agnes till mig, vi ska blandannat färga mitt hår brunt igen! Jaop.... jag är fortfarande inte helt 100% på att bli brunett igen, jag som tänkte vara blond i sommar. Men det känns inte riktigt som att jag trivts i blont nu igen, minns inte hur jag såg ut i min naturliga hårfärg men den blev i alla fall väldigt ljus på sommaren. Men tror jag kör på brunt hela sommaren, det blir ju solblekt och då blir det lite ljusare brunt och om jag skulle vilja ännu ljusare sen kan jag bara färga eller slinga det.. Hade så jävla kul under den tiden då jag var brunett, kanske därför jag vill vara brunett. för att tiden ska fortsätta vara grym? ;)

Min naturliga hårfärg förra sommarn:







Haha.. så jävla fula båda dehär ↑↓


BRUNETT:














Jaooo... får väl se om jag ångrar mig, as nervös för det just nu men det är ju sånt man märker! :*

DIN MAMMA

Kategori: Allmänt

Mysigt

Kategori: Allmänt

Sitter just nu denna onsdagskväll ensam, osminkad, trött, ofokuserad och lite halvt borta i drömmarnas land i köket med NO läxa, en mugg glögg och radio igång. Helst av allt hade jag bara velat sova nu.
Tog en powernap efter att suttit i över 2 timmar och tittat på Bigbrother efter skolan idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3148099/images/2012/pic_196938077.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3148099/images/2012/pic_196938087.jpg" class="image">

Stressigt

Kategori: Allmänt

Tjena!
Volleyboll turnering i skolan idag och vi sög haha. Alla blev typ helt depp efter kändes det som men sen blev det bättre. Vafan en liten match haha.. Hängde med Louise till stan efter skolan idag och passade på att köpa hårfärg då oxå. Imorgon om Lollo kan så ska hon färga det, då blir jag brun eller mörkblond igen! Har pluggat lite också.. Eller okej, kanske inte så mycket som jag verkligen borde men hinner inte plugga mer.
Nu ligger jag och chillar i sängen, tittar på Erik & Mackan sen ska jag se Den sista dokusåpan och efter det Mad love.

Mobilnörd

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Känner mig som värsta mobilnörden idag, eller just nu i alla fall. Hållt på med mobilen 24/7 sen jag kom hem från skolan och nu mobilbloggar jag haha. Ska snart plugga lite sen får jag väl sätta mig vid datorn eller nått.
Skulle färgat om mitt hår idag oxå egentligen, men orkade verkligen inte så det blir imorn eller på onsdag, får ju liksom passa på att vara lite orange nu ett tag, första gången men kan inte lova att det är sista haha. Blir i alla fall mörkblond någon gång under veckan.:)

-Söndag

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av kalas för "halv bröderna". Haft lite gäster här fråån ett till typ fyra. Skulle gått ministrant idag vid 18.00 egentligen men vid 15.17 får jag ett sms av Maria som frågar om jag ska till kyrkan idag och sen sa hon att hennes mamma läst i tidningen att tiden var ändrad till 16.00 och det var den men det var bara hon som gick dit, stackarn för att vara där själv asså. Men vi hade kalas och hade inte hunnit så tidigt endån.
Har hunnit med att plugga det jag låg efter med i skolan idag också, härligt. Nu kämpar vi sista veckan innan lov, är ju trots allt bara 4 dagar i skolan denna veckan, fast med prov och massa läxor på det.
Nu ska jag bege mig hem till mamma!