partyqueen

Iphone 5 baby!

Kategori: Allmänt

Tja fan.
Jag är lyyyckliiiig!! Har fått min Iphone 5 nu,älskar den. Ren kärlek alltså. Sinnessjukt vad min 4 plötsligt kändes så jävla ful och gammal. Ska ringa pappa så fort jag vaknar imorn så jag kan dra t stan och fixa nytt simkort, fucking awesome med Iphone 5 vafan. Bara jävligt sorgligt att min 4a aldrig spräcktes i skärmen eller nått mer än lite svart i ena hörnet.. Jävligt stöttålig om man tänker på hur många gånger jag tappat den på gator osv..
Idag sov jag förresten till halv 1, väcktes av att Louise kom hem till mig. Perfekt "morgon" ju! Sminkade mig, käkade osv innan vi stack hem till Louise en snabbis innan vi sen drog t stan. Hängde med Ian, Daniel och Rasmus ett tag innan Emmy och Ronja kom. Nice kväll må jag säga!
 

Älska livet.

Kategori: Allmänt

Tjena! 

Sitter i skolan på tyska lektionen och gör någon "Reise plan" som ska va färdig på torsdag och vi började idag.. Får jobba med den lite hemma, och samma sak med svenskan där jag ska göra nån intervju grej.. Efter skolan idag blir det stan med Amanda, vi ska sätta oss och fika nånstans och snacka i flera timmar om allt vi har att berätta.. Fett mysigt. Förresten måste jag bara säga att jag är galet pigg idag, somnade vid 9 i söndags kväll och igår somnade jag vid halv 10, plus att jag sov 2 timmar när jag kom hem från skolan också. Så nicee. Och en grej till som jag glömt säga, det inlägget med detdär om Maxi är Louise som skrivit hahahahaha, go! Det va väl allt, pusspuss! 
 
GRYM HELG , det va fetaste och bästaste helgen jag varit med om. seriöst. stört. 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Heej!
Snacka om att det var evigheter sen jag bloggade eller.. Men ikväll har jag inget att göra, bara va hemma och chilla. Så jävla skönt. Så nu hinner jag blogga oxå, haha. Har gjort mke nu när jag varit "borta" men aa skitsamma. Just idag när jag verkligen inte har något annat att göra borde jag sitta och plugga på allt jag måste göra färdigt och alla förhör jag inte gjort.. Men istället räddade jag den situationen genom att inte ta hem några böcker. Duktig, ännu en gång..
 

Happy, PARTY, craZy TIME med MAMMSI!<<3

Kategori: Allmänt

klockan är sådär tjugo i 10, men vafan, YOLO! coop stänger vid 10. Jag och mamma satt helt random och kollade på tv, något jävla fråga olle program... vad vet jag! jag satt med mobilen i högsta hugg när jag plötsligt kollade på mamma och hon kollade tillbaka, och båda bara känd ett "sug" av chockaldkaka... (inte sug på det sättet, thihihi, misstoktTIME!) (daim chockladkaka såklart (Y) man lever ju bara en gång, vafan YOLO).. 
 
men ah, det blir ett kort inlägg för ska ju kila, drar med mamma mot coop nu. ska köpa daimchockladkaka, även om det inte är lördag:) TOSSIGT VÄRRE UTAN MEJ OCH MAMMSI PAMMSSII!♥ 
 
 
SÅ AA, DRAR TILL COOP NU MED MAMMA, VILKA TRÄFFAR MAN?! :D
 
när mamma och jag är på coop, så är det jag som sköter schannen, det ska ni veta! haha se upp för mej, schann-EMMA olsson.. haha (inte mitt riktiga namn alltså) ♥