partyqueen

Blondes have more fun

Kategori: Allmänt

Tjeeena! Det var inte igår!
Var faktiskt ett jäkla tag sen jag bloggade.. Har börjat plugga lite mer vilket är asbra och jag ska verkligen försöka fortsätta med det, fast bloggen får lida. Men bloggar när jag har tid.
Denna veckan har alltså bestått av plugg, firande av "halv-bröderna" i onsdags med käk på Thai silk och sen bio En gång i Phuket, sjukt bra!, och i torsdags var jag med Louise. Och inatt har Louise slaggat hos mig, färgade håret på mig igårkväll också, käkade våfflor, snackade och sånt och ja... vad ska man säga om mitt hår? HAHA
Ser ut som någon orange levande varelse typ haha! Niiiice asså haha. Nä men är ornage i håret just nu, fast så visste jag ju att det skulle bli så det är ingenting liksom. Får se om jag färgar det en gång till eller vad jag gör...

Ikväll ska jag, Sanna, Louise och kanske Fanny in till stan! Pusss♥ Bjuder på några bilder från veckan också..























Slapp

Kategori: Allmänt

HEEJ
Jag suger på att blogga, eller hur? Men asså skitsamma, tråkigt att nån aldrig kommenterar :( haha........... inte alls kul men vafan. Har så jävla ont i min tunga, sitte alltid och biter på den och sånt så har alltid typ som små blåsor och sen as ont i tungan, lite förtest på piercing i tungan kanske? Det är typ så jag tänker hehe..

Haft en ganska tråkig helg, ingen superbra vecka heller. Bara varit sjuk och i helgen har det varit konfa oh sånt. Nä usch. Men har i alla fall tillbringat lite tid med kompisar under veckan också, tur det!

Bilder från igår:










Och denna söndag har mest bara bestått av slapp och mat haha:



Fan vad jag älskar´t!




Nu har jag inget att göra...skitsamma klockan tickar ju på endån.. Puss <3

härligt

Kategori: Allmänt

Jag ska göra något hemskt. Något jag verkligen inte borde göra. Men när man helt enkelt vill och måste, då jävlar. Jag kör på, blir det bra så blir det, blir det förjävligt så blir det. Vafan liksom, det spelar ingen roll. 
JAG SKA BLI BLOND IGEN, HEMMA.
Okej nu vet jag inte riktigt om jag ska bli helblond bumms på momangen, men något ljusare ska det bli utan tvekan!
Ska in till stan och köpa färg imorn! DET kallar jag Livet leker! haha.



Färgar det sen någon gång under denna veckan och imorn inhandlas hårfärgen!

:-)

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå!
Hemma från knäppgöken som bor i huset mittemot (Louise). Skrattade så jag grät haha, det värsta med det var ju att jag satt själv och skrattade åt något som jag inte hade en aning om.. Haha nu vet ni, sen har jag precis ätit en skål med flingor. Nu har jag astråk och undrar vad jag ska göra hela natten, sova kan man ju inte göra. Fast det kommer jag göra ganska tidigt i alla fall..



Imorn är det konfa bajs och jag orkar inte mer!!!!!!!

Slut i rutan, pusshej!

Fett bruschan

Kategori: Allmänt



wohoooo, TAGGA GALET BRUSSSCCCHHHAAAAAN !

(Norlie & KKV på Sandra den 7 april)

MÅSTE GÖRA-LISTA

Kategori: Allmänt

  • FIXA MITT HÅR. Gå till frisören och typ lägga i slingor eller något så det blir typ blont igen.

Lång lista eller? Håret är typ det enda som måste fixas just nuuuu! Ahhhh döör, vill bli blondare nu.

Chilla på livet mina babes, chilla!

Kategori: Allmänt

Hej på er gott folk!,haha.
Precis ätit, makaroner med köttförsås. Gottt! Har varit hos Anna efter skolan idag också. Vi tänkte "bleka" vårt hår med citroner men det gick åt helvete haha. Funkar bara på blont hår och håret blev as äckligt.
Snart ska jag nog va med Lollan tror jag, så de äe nice! Fredag idag JUUU! Hoppas att ni gör något kul, spelar tv-spel eller data-spel för alla sånna nördar, tittar på film för alla tv-nördar, springer maraton för alla träningsgeeks, LEVER LIVET FÖR ALLA SOM ÄR CHILL!


FiskbuRgare på HkN idag, smakade inte så gott som den ser ut att smaka.
Bara brödet och det som va riktigt lönnigt!


Glass med Anna i vårvädret som inte var så jätte varmt idag, men iaf. :)


~Snygga skuggor som stod och stekte ~

Barnvakt<3

Kategori: Allmänt

Tjenare. Då var jag tillbaka på banan igen, lite stabilare denna gång! Haha, är jag inte klyftig med alla dessa ord? Haha, näe men.. Back to the vad jag ska berätta om.
Idag är jag F.R.I.S.K! Och det känns såå jävla bäst! Underbart är det i alla fall och dagen började med att Elisia kom hem till mamma ooch mig redan vid 7 imorse så hon kom in till mitt rum och väckte mig runt halv åtta tiden typ, Studiedags-special så det ryker om att! Haha, det där var oxå en sån där klyftig sak. Jaja, nog om klyftiga ord och fraser. HAHA, måste skratta ut och det var lättare skrivet än gjort må jag säga.
Var i alla fall skojj att ha Elisia här hela dagen fram till 4 typ. Röjde lekplatsen typ 3 gånger, köpte glass på Ica, satt på balkongen och chillade och sen var det ju en massa bus hemma också. 

 




Sötis♥

Nu är det skola imorn. Bara jag som inte hajjar hur skolan kan vara NU samtidigt som den var imorn? hmm.......... KLYFTIGT! haha, förlåt men jag går just nu igenom en mycket hispig period i mitt liv, eller där jag är hispig i alla fall.. Shit the same! DET GÅR BRA NU.

PUsssss

Rätt så sinnesjuk

Kategori: Allmänt

Hej hå,vad dagarna rullar på nu när man är på banan igen. Haha.... Är i alla fall just nu hemkommen från Louise den underbara men nyckelpigan är underbarare och jag är typ underbarast. AA men det där var bara FLUMM. haha, vad håller jag på med? DET KAN MAN VERKLIGEN UNDRA! Hahah ojj, känner att jag INTE är på banan än haha asså nääee omg nu måste jag sluta!!! fast palla va seriös? :D skämt åsido. det var oxå skämt men aja..



Känner att detta blev inte bra alls.. Slutar detta så och gör ett nytt, med risk för att det blir bättre senare! Puss!

Btw, asså man är sååååå hispig när man är frisk nu igen efter legat hemma och sovit och liksom inte haft någon att snacka med. Helt sjuuuukt vad härligt att komma till skolan imorn! och tur att man fick "hispa" av sej lite med Lollan ikväll oxå.<3

Sjuk

Kategori: Allmänt

Heeej..
Undrar ni var jag varit kanske?.. Har varit sjuk och är fortfarande lite sjuk men mycket bättre idag om man jämför. Orkar knappt sitta och skriva nu liksom och jag är bara liite sjuk fortfarande.
Vaknade i söndags och var sjuk och sen dess har jag bara legat i sängen och sovit med huvudvärk, ont i nacken och ryggen, ont i kroppen, yr och feber. Inte så jättehög feber men det är inte en chans att en människa med feber pallar sitta vid datorn, så det förstår ni nog.. Btw, idag är det fem dagar sen jag satt vid datorn så det är ju härligt att sitta här igen men orkar inte skriva mer just nu iaf.



Nu ska jag vila lite ett tag, sen får jag se om jag orkar sätta mig vid datorn igen... ♥

ska berätta sen om vad jag gjorde i fredags med bilder och sen berätta vad jag gjorde i lördags. :)

High on life

Kategori: Allmänt

Shit vad ska jag säga om denna fredagen? Så jävla lyckad!! Var ju hos Louise ikväll.. hon har ju fyllt år och så.. Askul!! asså grymt kul verkligen! Nu ska jag titta igenom bilder från kvällen, sen se BB sen sova!


Älskar er! ♥

Kommer bjuda på fler bilder från ikväll, dom som är bloggbara haha..

torsdagggg

Kategori: Allmänt

Tjoo!
Tagga att det redan är fredag imorn! Gått snabbare än vad jag trodde denna veckan skulle gå.
När jag kom hem från skolan tittade jag på Bigbrother och målade naglarna. Sen vid halv 6 cyklade jag till Louise. Vi bakade rulltårta som sen ska bli en snopptårta haha, hoppas den blir lyckad!!:D Sen cyklade jag hem någon gång kommer inte ihåg när och då följde hon mig en bit med moppen, asfin var den! Haha, såg så kul ut.
Nu ska jag bara fixa det sista me naglarna och plugga sen blir det väl att sova.


Fail bild på rulltårtan men iaf..


...


TAGGA!


Älskar ossss ♥

Pusshej!

.

Kategori: .

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Hey babes!
"Lillördagen" redan här och bara två dagar kvar i skolan som man ska klara av.
Idag fyller Louise 15 år, moppe och allt! Kanske man kan få skjuts någon gång;) haha. Missade 2 lektioner idag också för jag var hos frisören. Dom hade inga senare tider så det var därför jag stack så tidigt. Hade tid där vid 1 och kom hem nu för 40 minuter sen typ. Blev faktiskt nöjd med håret, pyttelite uppklippt i topparna nu också, alltid bara haft rakt innan. Ska ringa och boka tid dit igen till nästa vecka eller någon annan dag då vi är lediga för då ska jag göra slingor!





Nu är det Bigbrother, käk och plugg som gäller!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Halluu!
Tisdag idag "redan". Kul men lång dag i skolan idag. Ett besök med Sanna på Vårdcentralen också mitt bland alla lektioner, gött! Hon snubblade och skrapade upp sig som fan i gruset haha, det roliga var att när jag skulle gå fram till henne så trillade jag oxå när jag stannade hahhaha asfail men gjorde inte ont. Fast Sanna fick tejpa knät och fick bandage å sånt. Inte kul.
Efter skolan åkte jag in till stan forever alone, eller med Jasmine på bussen i alla fall. Köpte födelsedagspresent till Louise som fyller imorn!!♥ Nu har jag tittat på BB och ska plugga, göra mig iordning, blogga och sen ett till avsnitt av BB!



Förresten, 93 dagar till sommarlov! Fan vad tagg jag är!

Måndagen

Kategori: Allmänt

Heej!
Hann inte sitta och blogga igår, men ikväll hinner jag. Eller egentligen inte men gör det i alla fall. Ska endån vara vaken längre än vanligt idag...
Skolan var nog bra igår, minns inte. Minnet är inte långt asså haha. Men efter skolan åkte jag in och tränade, efter träningen gick jag in till stan och mötte Louise vid sju typ efter hennes moppekurs. Sen var vi i stan och hade aaskul till halv nio, haha. Massa humor, skratt och godis haha!


De två söta grottorna vart det på bilden då va!


Stek med Sanna i skolan i det underbara vädret!


Lönn!

GRATTIS LOUISE!!

Kategori: Allmänt









Idag fyller världens sötaste och finaste vän 15 år! Älskar dig! ♥

du är min vän


Du är min klippa


Dig kan jag alltid luta mig mot



Du är min stjärna


Du leder mig när jag är vilse


Du är min hjälpande hand


Du finns alltid där för mig


Du är min sol


Du får mig att le


Du är min detektiv


Du ser om nått är fel


Du är min vakthund


Du gör mig trygg


Du är min andra halva


Du gör mig hel


Du är min vän


Dig kommer jag alltid att vara rädd om


BB sen sova

Kategori: Allmänt

Haft en sjukt bra vecka! Otroligt bra.
Nu sitter jag och tittar på Big Brother och försöker att hålla humöret uppe. Detta ska bli en bra vecka..

Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben


Ginatricot - 59:-


Ginatricot - 149:-

Suprice!!!!

Kategori: Allmänt



Grymt spännande! Får bli efter sommaren...

Söndag... qvad?

Kategori: Allmänt

Heej!
Igår
efter konfan cyklade jag ju till Sanna som jag skrev, sen var vi där ett tag, tittade på några avsnitt av BB och snackade. Sen drog vi in mot Trekanten City (haha) och var med Fanny och Louise. Gick ttill Ica, var hemma hos Lollo, gjorde lite busiga saker, tittade på film och hade askul! Kom hem från Lollo vid halv ett eller ett inatt.

Idag var jag i kyrkan vid elva på morgonen med Sanna sen tog jag och Louise 12.20 bussen in till stan och varit å shoppat (igen (y)), sen kom Fanny och Sanna också in til stan vid typ halv två så då gick vi med dom och var på Mcdonald´s oså.. Kom hem för typ en halvtimma sen. Härligt, men har bestämmt att jag inte ska köpa något mer denna månaden för mina egna pengar, hoppas jag lyckas!



Lugn lördag

Kategori: Allmänt

Hallojsan där!
Varit på konfaläsning idag och kom precis hem. Var där vid tio. Nu ska jag äta sen cykla till Sanna. ♥

Pang på pensionatet!

Kategori: Allmänt

Kom hem för en timma sen ungefär från Kalmarsalen med Sanna. "Pang på pensionatet" var jätte rolig. Kul att se och höra Dag-otto i verkligheten haha, han är så grym! Mycket bra avslut på en skolvecka.
Nu har jag helgen framför mig, men imorn är det konfa redan vid tio till två sen på söndag också men tror inte jag ska gå då. Sen händer det inte mycket mer denna helgen, lite tråkigt kanske men får väl "vila" upp mig till nästa vecka! Hoppas den blir lika bra!


Försökte ta någon bild men dom blev inte så bra, men lite ser man kanske.

Nytt i garderoben

Kategori: Nytt i garderoben




Bikbok 129:-


Ginatricot 99:-


Ginatricot 99:-


Ginatricot 60:-


Ginatricot 149:-


Ginatricot 299:-


Scorett 699:-
Älskar Converse, skönaste skon som finns! Mitt tredje par och fler kommer det ngn gång bli.

It´s friday, friday!

Kategori: Allmänt

Heeeeej!
Fredagen här, haft en as bra vecka! Skolan idag var chill och as bra! Har så himla fina vänner asså!..
Men i alla fall, mamma hämtade mig vid skolan idag så vi åkte direkt in till stan. Där shoppade vi lite, älskar alla sommarkläder som är så jävla fina!! Hittar hur mycket som helst!! Typ döör för alla plagg jag ser haha.
Nu ska jag äta sen kommer Sanna till mig vid halv 6 och då tar vi bussen in till Kalmar halv 7 sen vid halv 8 ska vi se på "Pang på pensionatet" som är i Kalmarsalen med bl.a Dag-otto och alla dom. Ska bli så jävla kul!


Fika på Kullzenska med mamma i stan.




Hade en lång rast på 1,5 timma idag så då stack Sanna, Fanny, Louise
och jag iväg till Ica och köpte en kladdkaka och 2 energidrycker som Lollo
och jag delade på istället för lunch haha! Lyxxx.

Bilderna på det jag köpt kommer när jag kommit hem från teatern skulle jag tro, om jag inte hinner innan men det är tvek på den asså. Pussss ! ♥

Kan inte bli mer sant.

Kategori: .

Bra rubrik, eller hur?

Kategori: Allmänt

Heej! :D
Hann inte blogga något igår men efter skolan så åkte jag till stan med Louise och Anna. Skitkul, sen när Anna åkte hem så satt jag på McDonald´s ett tag medans Louise var på sin moppekurs men sen gick jag och mötte henne och sen tog vi bussen hem vid halv 9.
Idag åkte jag in till stan coh tränade direkt efter skolan sen gick jag in till stan och mötte Lollo där och så gick vi runt lite oså.. sen tog vi bussen hem halv 9. Kuuuuul!
Känner att detta varit en otrolig vecka!


Mysigt när man hittar hela denna bananen ligga mosad i sin väska.



Btw, köpte ett par nya jeansshorts igår och en sak till. Kan visa det imorgon! Ska till stan imorn igen med mamma så då kan jag visa det samtidigt som det jag ska köpa imorn.

True shit

Kategori: Allmänt

Mars 6, 2012

Kategori: Allmänt

Heeeej!
Haft en as góo dag idag! Haha, har verkligen varit på bästa humöret! Asbra dag helt enkelt! Rätt chill i skolan idag, och efter skolan gick jag med Lollo till Ica, sen hem och åt sen gick jag till Lollo och kom precis hem nu. Övade till engelska provet och hade kul haha, så jävla kul har vi! ♥


(glasen)


Lyckades tillslut få pepparkakor av den snälla hemkunskaps läraren!


Ralle chillade lite på taket vid slöjden. Riktigt chill med vikarie!!


Denna sötfisen var jag med ikväll, älskar dej♥

(glömt)

Kategori: Allmänt

Kom precis på att jag glömde visa bilder på mitt rum som jag skulle göra, haha vem var det som sa att jag har en ärthjärna? Nä men seriöst, lovar att göra det nästa vecka! Säg till mig annars om jag glömmer.


Sötast

Bra måndag.

Kategori: Allmänt

Tjenare, allt bra med er? :D
Åh, vilken måndag det har varit! Skitbra har den varit. Började med att jag vaknade, fixade mig och sen gick till Louise och åt frukost med henne hemma hos henne och sen gick vi till bussen och åkte till skolan å de.. Sen var det faktiskt kul i skolan idag. Hade mitt matte prov idag och äntligen så fick jag godkänt!! :D
Efter skolan tränade jag, spinning blev det idag. Sen när jag kom hem käkade jag lite, tittade på Familjen annorlunda och nu sitter jag här. Försökte plugga lite SO oxå men asså guuuud det fastnar ju inte. Har några ord vi ska förklara vad dem betyder men kan bara de enklaste, dom andra fastnar inte i min lilla ärthjärna.



Just det... ska inte klippa mig nu på onsdag, ska boka ny tid så jag klipper mig om två veckor till. Alltså näst nästa onsdag. Då blir det puts väck med den hårfärg jag har just nu. Lite blonda slingor i att.




Härliga söndag

Kategori: Allmänt

Hej på er! Idag har jag verkligen haft en jätte härlig söndag! Mina söndagar brukar alltid bara vara tråkiga, brukar bara sitta hemma vid datorn och tiden brukar gå väldigt sakta. Men idag, ja då jäklar var den bra!
Började med att Agnes och jag steg upp vid halv elva sen käkade vi god frukost och sånt sen stack hon hem vid halv tolv och då så bestämde Louise och jag att vi skulle ses. Kom till henne vid typ halv 1. Vi tittade på några roliga klipp, satt vid datorn, var ute i över 3 timmar och hade kul, lite halvgalet sissådär.. Sen åkte jag hem en snabbis i typ en halvtimma och åt sen kom jag tillbaka till Lollo och då fikade vi lite och sen snackade om lite grejjer.. Sen strax efter halv 6 så cyklade jag hem.
Nu är jag hos mamma och sitter just nu och tittar på Wallander - Vittnet. Älskar Wallander!




Våååår och det är så sjukt underbart!!


Hahahahah, bäst! Louise som ringer haha..

Lördagen

Kategori: Allmänt

Igår var jag typ upptagen hela dagen. Vaknade upp hemma hos Louise, var där till typ halv elva sen cyklade jag hem, fixade mig och lite sånt och sen direkt in till stan hem till Nathalie och Robins nya lägenhet (min "låtsas syster" och hennes kille) där pappa och Anette hjälpte dom med att taptsera en fondvägg och fixa nån lampa. Sen åt vi på Thai silk, åkte vidare till byggmax, sen tillbaka till deras lägenhet för att bära ut lite saker och sen till Ikea för att köpa lite nya möbler till Rasmus (min "låtsas bor") och fikade där oxå.
Sen åkte vi hem och när jag kom hem så kom Agnes efter bara typ 10 minuter och sen har hon slaggat här! Hade inte tänkt att sova tidigt men Agnes la sig ner och somnade assnabbt haha, så då kände jag att jag likaväl kunde lägga mig jag oxå.. Gjorde inte så mycket, tittade på några avsnitt av en del bra program, spelade kort och snackade.




Nathalies söta kisse.

Min fredag.

Kategori: Allmänt

Heej! Har inte bloggat i helgen, har inte hunnit. Men ´kan börja berätta om min fredag.
I fredags så cyklade jag till Louise så jag var hos henne vid typ 6 på kvällen och vi hade skitkul haha.. Gjorde lite olika saker.. Sen gick vi ut och träffade Agnes i typ 45 minuter eller något och sen var vi ute några timmar till efter det och sen var vi även med Sebastian (Vincent) ett tag.
Hade egentligen tänkt att komma hem sen igen, men slaggade hos Louise till lördagen. Kul vare! Bra fredag helt enkelt!

Freeeeeeeedag!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter och taggar en kväll som ska bli bäst!

Sjuk ?

Kategori: Allmänt

Heeej.
Uuuuusch vilken hemsk dag! Mått skit typ hela dagen.. Dåligt humör och sen tror jag att jag blivit sjuk nu också. Sån jävla kramp i magen och sådär dåligt. Inte kul, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Nu ska jag bara ta det lungt, fast måste göra några läxor också, matte och hemkunskap.