partyqueen

skolaschola

Kategori:

Wish my dream was the truth....

Kategori: Allmänt

 
 

Söndaaag

Kategori: Allmänt

Varit i stan med Louise idag. Hon shoppade en massa men jag har inga pengar så en fika blev allt jag köpte, haha. Hängde även med Nora, Nicole och Maja ett tag. Trevligt jajemensan. Nu sitter jag och dricker cocacola och är svinigt trött. Ehm just det.. jag kan inte bjussa på nya bilder från mobilen just nu och på ett tag.. Har nämligen blivit av med min mobilladdare och hörlurar av nån tattare på skolan. Äckelskola, varför går jag inte i kalmar???? Men det funkar och jag har väl annat att bjuda på! Och hörrni! Passa på att fråga mig precis vad ni vill på min frågestund som jag har. Svarar förhoppningsvis i ett videoinlägg, bara för att det är roligare haha. Om ni vill komma direkt till inlägget så kan ni klickan på länken här: http://partyqueen.blogg.se/2012/august/fragestund.html#comment

Fråga på!

Kategori: Allmänt

Heeejsan!
Ska snart dra in till stan med Louise, trevligt. Fast jag har 0 kronor i plånboken haha. Men jaja det är ju nice.
Fråga på med frågor till frågestunden, svarar så bra jag kan på alla frågorna! Pussheeej!

FRÅGESTUND!

Kategori:

Nu kör jag frågestund! Fråga vad ni vill så svarar jag. Kanske till och med i en video. Fråga på!

Sista sommarlovsdagen!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Igårkväll träffade jag Louise, hon har varit på dansläger så det va 4 dagar sen vi sågs! Snacka om att jag höll på att dööö!! Imorse vaknade jag vid halv 9 och gick upp vid 9, drog på mig ett par mjukis och en tröja och tog cykeln hem till Louise. Men nu är jag hemma igen och sminkat av mig.. Ska iväg ikväll och träffa Max, Anton och Louise i Nybro så jag sminkar om mig istället.. Trevligt! Btw så är det ju sista sommarlovsdagen och jag vet inte riktigt vad jag tänker om det. Jag tänker liksom inte. Känns overkligt fan, men det kommer nog funka.. Fast nu är man så van vid att va ledig, det blir väl det värsta. Och fyfan, 9.an.... plugga satan. AjA, det är inte än så vi får la se! Pussssarrrr
(Bilder från Ragnabo)
 
 

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Goddagens.
Blivit riktig bloggare nu ju.. Andra inlägget idag ;). Cyklade hemifrån strax innan 12 idag för att åka till min syster Linda och passa Elisia. Så jag passade Elisia till 4 och sen cyklade jag hem till mamma en liten stund, men nu är jag hemma. Var kul att träffa Elisia för det var ett tag sen. Bjuder på fler bilder från Ragnabo nuuu!
 
 

Ragnabo...Bilder osv

Kategori: Allmänt

Hellu!
Kom hem från Ragnabo igårkväll vid 9 och satt hela kvällen med att rensa massa gamla bilder på min dator för att sen lägga över alla vi tog i Ragnabo. Blev sammanlagt 400 bilder typ. Och typ alla är på mig haha. Kommer komma bilder därifrån ganska ofta nu ett tag kanske..  Tänkte visa er lite bilder därifrån nu.
Hade iaf otroligt mysigt och kul hos amandas farmor och farfar med Amanda. Hittade på lite olika saker och fotograferade en massa!
 

Mot Ragnabo!

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att Amanda och hennes famor och farfar ska komma och hämta upp mig. Ska bli supertrevligt att dra t Ragnabo och sova hos dom! Jag har trott i typ flera månader nu att min blogg app till mobilen inte fungerat men jag hade bara skrivit fel lösenord haha.. Så nu ska jag börja mobilblogga så ni får lite kul här i bloggen. Pusshej!
 

Amandisssss

Kategori: Allmänt

Hej bloggen.
Jag har varkligen blivit sämst på att blogga men det är för att jag aldrig är hemma, och har då inte tillgång till dator.. Men just nu är jag hemma och gör inte så mke. Sovit hos Amanda inatt, mysigt. Nu ska jag dra iväg igen för en natt hos amandas farmor och farfar i Ragnabo. Supermys. Hemma imorkväll igen så vi hörs då!
 
 

STADSFESTEN

Kategori: Allmänt

HEEEEEJ!!
Finner inga ord som kan beskriva hur otroligt bra dessa 3 dagar har varit. Kalmar levererade! Massa snygga killar, goa människor, nytt folk och åhhh underbaaaart har allting varit. Hängt med Louise hela tiden och sen har vi hängt med en massa olika kompisar, randoms och massa folk hela tiden. Nu är det ett helt jävla år kvar till nästa gång och jag längtar sönder!! Har massa nya minnen och känns som att allt bara är så himla awesome..
 
 

Somarstuga.. Bildbomb

Kategori: Allmänt

Hellluu!
Igår vid halv 10 åkte jag, Louise, Fanny och Sanna till sannas pappas sommarstuga i Rockneby och där har vi själva spenderat en natt och haft lite mys oså.. Har ganska mycke bilder som jag kommer bjuda på därifrån.. Kom hem därifrån idag vid halv 3 tiden.
 
 
 

CRAZYGIRL!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Hejhej..
Inte bloggat på några dagar.. men inga kommentarer här på bloggen om dom senaste dagarna, galet och kul har det varit! Denna veckan kör jag på, ska bli bäääst!
Idag har jag i alla fall varit med Amanda och bland annat varit i stan oså.. Jätte mysigt.
 

First time in Böda sand.

Kategori: Allmänt

Hej!
Glömde blogga igår men Måns va hemma hos mig från 12 till 5, mys. Efter det drog jag hem till mamma en stund i nån timma sen hem för att packa till BÖDA. jaaa, JAG HAR VARIT PÅ BÖDA IDAG ohyeah! Men Louise och det var riktigt kul. Massa heta killar, nice väder, roligt "vattenland", galet fin och nice strand, allmänt underbart alltså. Tog bussen dit och hem och kom precis hem.
Bjuder nu på en massa bilder från Böda Sand. Menar verkligen galet många bilder nu, bildbomb.
 
 

HIGH ON LIFE , OHYEAH

Kategori: Allmänt

Heej!
Pallade inte blogga igår. Va vaken alldeles för länge, stängde av datorn vid exakt 04:00. Underhöll mig med Skype hela natten med massa goa kompisar och annat folk.
Louise sov hos mig i söndags till måndag. Galet mysigt och roligt. På måndagen åkte vi in till stan för shopping och käk på Thai silk, satt där i nån timma. Mys! Idag gick jag upp tidigt för att cykla hem till Louise. Va hos henne strax innan halv 10, hon va ensam hemma hela dagen så det va därför. Solade på hennes garagetak med vattenmelon, musik och massa mys. Asnice vare haha. Efter det körde vi filmmaraton och såg 3 filmer. Och innan det brände vi 2 påsar popcorn, fyfan så bra vi är vi två! Efter filmmyset fixade vi iordning oss och drog in till stan vid halv 6. Gick hem till Adam och va med honom en stund och efter det va vi med Alexis och Lee hela kvällen. Go kväll! Men galet trött efter att bara sovit 3 timmar..
stek på taket
Steeeeeek!